kairos-kythira

Σε συννεφιασμένο ντεκόρ θα υποδεχτούν τα Κύθηρα την δεύτερη μέρα του Δεκέμβρη. Οι άνεμοι θα πνέουν εξασθενημένοι από διάφορες διευθύνσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε όλη τη χώρα

Βροχές και καταιγίδες μέχρι τις πρωινές ώρες κυρίως στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στην υπόλοιπη χώρα. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, στην Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες προοδευτικά έως το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα αποκτήσουν τοπικό χαρακτήρα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων πολύ τοπικού χαρακτήρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 14, στην Ήπειρο από 4 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 18-20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 18-20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων με εντάσεις 2-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις, Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty − fourteen =