Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Πρωταγωνίστρια στο «I Wanna Dance With Somebody» είναι η Ναόμι Άκι που ενσαρκώνει τη Γουίτνεϊ Χιούστον, ενώ ο Στάνλεϊ Τούτσι αναλαμβάνει τον ρόλο του παραγωγού και πρώην μέντορά της στη μουσική βιομηχανία, Κλάιβ Ντέιβις.

Η ταινία εκκινεί την αφήγηση από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι σε εκκλησιαστική χορωδία και την υπογραφή του πρώτου συμβολαίου της στη δισκογραφία.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τη Ναόμι Άκι σε μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές της διάσημης τραγουδίστριας, όπως τα μουσικά βίντεο των τραγουδιών How Will I Know, I Will Always Love You και It’s Not Right But It’s OK, αποσπάσματα από τα γυρίσματα της ταινίας The Bodyguard και τη στιγμή που ερμηνεύει τον αμερικανικό εθνικό ύμνο στο Super Bowl.

Το διάρκειας δύο λεπτών teaser υπονοεί επίσης ότι η ταινία θα εξερευνήσει τις σχέσεις της με τη μητέρα της, Σίσι Χιούστον, τον πρώην σύζυγο της Μπόμπι Μπράουν και τη βοηθό και στενή της φίλη, Ρόμπιν Κρόφορντ.

Όπως αναφέρεται στη σύνοψη της βιογραφικής ταινίας θα είναι «ένα πορτρέτο χωρίς περιορισμούς της περίπλοκης και πολύπλευρης γυναίκας πίσω από το Τη Φωνή».

«Από το κορίτσι της χορωδίας του Νιου Τζέρσεϊ μέχρι τη στιγμή που γίνεται μία από τους τραγουδίστριες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και τις πιο βραβευμένες ηχογραφήσεις όλων των εποχών, το κοινό παρακολουθεί ένα εμπνευσμένο, οδυνηρό -και πολύ συναισθηματικό- ταξίδι στη ζωή και την καριέρα της Χιούστον, με στιγμές από τις εμφανίσεις της έχοντας ως soundtrack μερικές από τις πιο αγαπημένες της επιτυχίες, όπως δεν τις έχουμε ξανακούσει».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κάσι Λέμονς και το σενάριο ο Άντονι ΜακΚάρτεν, σεναριογράφος των ταινιών «Bohemian Rhapsody», «Η Θεωρία των Πάντων» και «Οι δύο Πάπες».

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Ναόμι Άκι έχει στις αποσκευές της ένα τηλεοπτικό βραβείο Bafta για την ερμηνεία της στην κωμωδία «The End Of The Fucking World», ενώ έχει εμφανιστεί στη σειρά «Master Of None», στη μίνι σειρά του Στιβ ΜακΚουίν «Small Axe» και στο «Star Wars, The Rise Of Skywalker».

Γνωστή για τις απίθανες φωνητικές της ικανότητες, η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Βρέθηκε νεκρή σε μπανιέρα ξενοδοχείου, το 2012, σε ηλικία 48 χρονών. Αιτία θανάτου της τραγουδίστριας ήταν ο τυχαίος πνιγμός, με την καρδιακή νόσο και τη χρήση κοκαΐνης να συμβάλλουν ως παράγοντες.

Το «I Wanna Dance With Somebody» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 + 17 =