“Μη με αφήσεις ποτέ”. Μια συγκλονιστική ιστορία από τη Lacta. Δες την τώρα και μάθε περισσότερα στο https://diotima.org.gr

Πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Έκτορας Λιάτσος
Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος

Η πραγματική αγάπη είναι δικαίωμά σου και εμείς είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε.

Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική. Η εταιρεία που μέχρι σήμερα μίλαγε μόνο για την αγάπη και τον έρωτα, αυτή τη φορά μίλησε για μια ιστορία κακοποίησης και γυναικοκτονίας.

«Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς»

Το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών Διοτίμα  μαζί με την Lacta, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών που είναι στις 25 Νοεμβρίου, έφεραν στο φως της δημοσιότητας μια ακόμα υπόθεση γυναικοκτονίας εμπνευσμένη από τις 13 υποθέσεις γυναικοκτονιών που έχουν συγκλονίσει φέτος την κοινωνία.

Το βίντεο συνοδεύει η ευχή να μην υπάρξει καμία άλλη γυναικοκτονία.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, φαίνεται να βρίσκεται σε μια σχέση που ξεκινάει με έρωτα και τελειώνει σε θάνατο.

Η σχέση τους ξεκινάει με πολύ μεγάλη δόση έρωτα και αγάπης: «Θα είσαι δικιά μου, μόνο δικιά μου» της ψιθυρίζει ο άντρας στην αρχή. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του σε μια αμμουδιά. Σύντομα φαίνεται πως παίρνουν την απόφαση να μετακομίσουν μαζί. Εκείνος όμως ξεκινάει να την ζηλεύει. Γίνεται παρεμβατικός και προσπαθεί να την αποκόψει από τον κοινωνικό της περίγυρο. Της ασκεί βία. Λεκτική και σωματική. Σύντομα, ο άντρας την δολοφονεί.

Ακόμα μια γυναικοκτονία. Όχι πραγματική αυτή τη φορά. Στην πραγματική ζωή μετράμε ήδη 13 γυναικοκτονίες.

Για τον λόγο αυτό, για να μην υπάρξει ακόμα μια γυναικοκτονία, η πρωταγωνίστρια στο τέλος λέει: «Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς», δίνοντας έτσι θάρρος και δύναμη σε γυναίκες που βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση να φύγουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 2 =