egklima-glyka-nera

Σε 3 κατευθύνσεις στρέφουν τις προσπάθειές τους οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ, στην προσπάθεια διαλεύκανσης του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Πιο συγκεκριμένα, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνει να αποκαλύπτει νέα στοιχεία ενώ οι αρχές στρέφουν την προσοχή τους τόσο σε βίντεο με ύποπτο όχημα που κινείτο στην περιοχή την ώρα της δολοφονίας, όσο και σε σκίτσο ενός εκ των δραστών που προέκυψε από την κατάθεση του συζύγου της Καρολάιν. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στον τόπο του εγκλήματος, προκειμένου να βρεθούν ίχνη DNA των δραστών αλλά και άλλων στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο 32χρονος σύζυγος της αδικοχαμένης Καρολάιν, ανέφερε πως θα πρέπει να μιλήσει με την αστυνομία, προτού δηλώσει οτιδήποτε αφορά το σκίτσο. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν και τα οποία αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, ο 32χρονος πιλότος τόνισε πως όλη του η ενέργεια στρέφεται στο πώς θα θρηνήσει την γυναίκα του και θα φροντίσει παράλληλα την 11 μηνών κορούλα του, προσπαθώντας η καθημερινότητά της να μην επηρεαστεί από το φριχτό συμβάν.

Τί δείχνουν τα σήματα των κινητών στην περιοχή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι αστυνομικές αρχές έχουν εντοπίσει έναν μεγάλο αριθμό ενεργοποιημένων κινητών από την κεραία εκπομπής της περιοχής, με πολλά εξ αυτών να μην δικαιολογούν την παρουσία των κατόχων τους στο οικοδομικό τετράγωνο της μεζονέτας, την επίμαχη ώρα που διαπράχθηκε ο φόνος. Ακόμα και στην περίπτωση που οι δράστες χρησιμοποίησαν «επιχειρησιακά» κινητά, ο εντοπισμός τους από τους αστυνομικούς θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της εξιχνίασης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ έχει επικεντρώσει την προσοχή της σε έναν κύκλο 30 με 40 υπόπτων. Επίσης, ερευνάται το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν κάποια εσωτερική πληροφόρηση αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας ενώ η ΕΛΑΣ μελετά με μεγάλη προσοχή υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twelve − 9 =