Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν ξανά μαζί στο «And»

Στο λαμπερό καστ της νέας ταινίας ο Γουίλεμ Νταφόε και ο Τζέσι Πλέμονς.

«Ο Γιώργος Λάνθιμος, ο σκηνοθέτης πίσω από τις σκοτεινές κωμωδίες ”Η Ευνοούμενη” και ”Ο Αστακός”, εξασφάλισε ένα ensemble αστέρων για την επόμενη ταινία του, με τίτλο And».

Με αυτή τη φράση ανοίγει το δημοσίευμα του Variety για τον διεθνή Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο και τη νέα μεγάλου μήκους ταινία του από τη Searchlight Pictures, στην οποία πρωταγωνιστεί -για τέταρτη φορά, μετά την «Ευνοούμενη», το «Poor Things» (που αναμένεται) και τη μικρού μήκους «Βληχή»- η Έμμα Στόουν.

Μπορεί το στόρι να μην έχει αποκαλυφθεί ωστόσο, ξέρουμε ότι στο καστ θα είναι επίσης, οι εξαιρετικοί Γουίλεμ Νταφόε και Τζέσι Πλέμονς, όπως και η η Μάργκαρετ Κουόλι.

Όπως και ότι ο Λάνθιμος συνυπογράφει το σενάριο με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίον συνεργάστηκε στον «Κυνόδοντα» (δεύτερη μεγάλου μήκους του μετά την «Κινέτα»), τις «Άλπεις», τον «Αστακό» και τον «Φόνο του Ιερού Ελαφιού».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Ισχυρό παραμένει το αφήγημα των ελληνικών μετοχών

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά δεν είναι πλέον η «φθηνή» αγορά...

Ικανοποίηση Τραμπ για τη συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Κυριακή «πολύ ευτυχής»...

Νέα ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία ανακήρυξε δύο θαλάσσια πάρκα. Άμεση αντίδραση από ΥΠΕΞ

Η Τουρκία προχώρησε στην επίσημη ανακήρυξη δύο «Εθνικών Θαλάσσιων...

Η Αψίδα του Καραβά μέσα στον χρόνο

Σχεδόν έναν αιώνα ιστορίας κουβαλά η χαρακτηριστική Αψίδα του...
00:00:55

Δεύτερο διαδοχικό ασημένιο μετάλλιο ο Εμμανουήλ Καραλής, 4ο χρυσό ο Ντουπλάντις

Όπως το 2024 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img