giorgos-patoulis

Στην αντεπίθεση περνά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αναφορικά με το δημοσίευμα της Αυγής περί λογοκλοπής στην οποία υπέπεσε στο πλαίσιο της διδακτορικής του διατριβής αλλά και την επακόλουθη, επί του θέματος, ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της οποίας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον καλεί να παραιτηθεί.

Ο κ. Πατούλης χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «ψευδές» και «συκοφαντικό» και την ανακοίνωση της “Κουμουνδούρου”, «θλιβερή» και «επικίνδυνη για τη δημοκρατία».

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Αττικής.

«Η σημερινή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής-τυπικά, τουλάχιστον- αντιπολίτευσης, «ΣΥΡΙΖΑ», είναι θλιβερή και, ταυτόχρονα, επικίνδυνη για την δημοκρατία μας.

Υιοθετεί και άκριτα, άθλιο, ψευδέστατο και συκοφαντικό πρωτοσέλιδο του κομματικού του φύλλου, σχετικά με την εγκυρότητα διδακτορικής μου διατριβής και εκθέτει ανεπανόρθωτα την σημερινή ηγεσία του.

Αποδεικνύει ότι είναι εθισμένοι στο ψέμα και τη λάσπη. Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά η κομματική σκοπιμότητα και μόνο.

Μιλούν για ανικανότητα αυτοί που στη διάρκεια της θητείας τους, «έπνιξαν» και σε πολλαπλά επίπεδα, την χώρα μας, εξαιτίας της ανικανότητάς τους και μόνο.

Με τους ψεύτες της ΑΥΓΗΣ, θα τα μιλήσουμε, κατά τα οριζόμενα στον νόμο.

 Με το ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ραντεβού τον Οκτώβριο του 2023 στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Έως τότε, τους αφήνουμε να «τσαλαβουτούν» μόνοι τους στη λάσπη και το ψέμα, αναζητώντας διέξοδο στα πολιτικά τους αδιέξοδα

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

17 + twenty =