charchalakis

Αγανάκτηση και από τον Δήμαρχο στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων καθώς δημοσιεύει φωτογραφίες με ένα παλιό στρώμα που κακώς βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμάτων.

Όπως είναι γνωστό τα ογκώδη πρέπει να αφήνονται μόνο στους οριοθετημένους από την Τεχνική Υπηρεσία χώρους, όπου υπάρχουν οι ειδικοί κάδοι. Να τα λέμε και αυτά. Διαβάστε το σχόλιο του Δημάρχου μας:

«Την Παρασκευή ή το Σάββατο κάποιος/α αγόρασε καινούργιο στρώμα για να κοιμάται πιο αναπαυτικά προφανώς και καλά έκανε. Πήρε το παλιό και το πέταξε εκεί που τον / την βόλευε! Δίπλα στους κάδους των οικιακών απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο της Αγίας Πελαγίας!

Αυτός/ή που το έκανε αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλο πρόβλημα δημιουργεί στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας; το στρώμα δεν είναι οικιακό σκουπίδι ούτε ανακυκλώσιμο. Πρέπει να περισυλλεγεί μόνο από το “αλυσιδάκι” δηλαδή το όχημα συλλογής των ογκωδων που θα πρέπει να τροποποιήσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο για την ανευθυνότητα ενός και μόνο ανθρώπου.

Το αισθητικό πρόβλημα δεν το σχολιάζω καν. Φυσικά, εάν μπορούσαμε να αποδείξουμε τον υπαίτιο θα είχε ήδη επιβληθεί το πρόστιμο. Αλλά αυτές οι “δουλειές” συνήθως γίνονται τις μεταμεσονυκτιες ώρες…»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × four =