Αγαπητοί μας αναγνώστες,

θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αναπάντεχα υψηλή στήριξη και επισκεψιμότητα που έχετε προσφέρει στο Kythera.News μέχρι στιγμής, στους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας. Ο Ειδησεογραφικός Ιστότοπος των Κυθήρων δέχεται ήδη επισκεψιμότητα 1000 (διακύμανση ±300) χρηστών την ημέρα (βάσει Google Analytics). Αυτό είναι το ευχάριστο νέο, το οποίο μας γεμίζει με χαρά αλλά και με αίσθηση ευθύνης απέναντί σας, για την ενημέρωση, την ψυχαγωγία και τις πληροφορίες που σας προσφέρουμε.

Ας πάμε τώρα στο δυσάρεστο. Δυστυχώς ο διακομιστής στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπος δεν επαρκεί πλέον για τις ανάγκες υψηλής επισκεψιμότητας και γι’ αυτό το λόγο, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, διαπιστώνονται μεγάλες καθυστερήσεις στη φόρτωση περιεχομένου, τις οποίες μας έχουν υποδείξει και αρκετοί αναγνώστες. Σας ζητούμε συγγνώμη για την μικρή αυτή ταλαιπωρία.

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι τις επόμενες ημέρες θα προβούμε σε αναβάθμιση του ιστότοπου με μεταφορά σε νέο ταχύτατο διακομιστή με υψηλότερους πόρους και δυνατότητες. Ως εκ τούτου ζητούμε την κατανόησή σας για όσο ακόμη θα παρουσιάζονται καθυστερήσεις και η σελίδα δείχνει να «φορτώνει αργά».

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και θα σας ενημερώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις ενέργειές μας.

Kythera.News

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen + twelve =