Τετ, 11 Φεβ 2026
15.7 C
Cythera

Επτανησιακή Συνομοσπονδία: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Επτανησιακή Συνομοσπονδία, όπως ανακοίνωσε η ίδια με δελτίο Τύπου. Το νέο Δ.Σ. προέκυψε από την 9η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025 και συγκροτήθηκε επίσημα κατά τη συνεδρίασή του στις 8 Ιανουαρίου 2026.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη ο Ιωάννης Παργινός από την Κέρκυρα, ενώ Α΄ Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Σπυρίδων Χειρδάρης, επίσης από την Κέρκυρα. Β΄ Αντιπρόεδρος είναι η Βασιλική Σαμίου από τα Κύθηρα και Γενική Γραμματέας η Άννα Καμβάση από τη Ζάκυνθο. Ταμίας εξελέγη ο Ιωάννης Δήμας από τους Παξούς, με Αναπληρώτρια Γραμματέα την Άννα Αλεξανδράτου – Δελλαπόρτα από την Κεφαλονιά και Αναπληρωτή Ταμία τον Χρήστο Στανίτσα από την Ιθάκη.

Στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν επίσης έφοροι και μέλη από όλα τα Ιόνια νησιά, ενώ συγκροτήθηκε και η Εξελεγκτική Επιτροπή με εκπροσώπους από Κεφαλονιά, Λευκάδα και Κέρκυρα.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία δηλώνει ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύεται να συνεχίσει με συνέπεια και δυναμισμό το έργο του, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την πολιτιστική και κοινωνική στήριξη των Ιονίων Νήσων, με σταθερό προσανατολισμό στη διαφύλαξη και ανάδειξη του επτανησιακού πολιτισμού.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή Ειδήσεων

«Βόμβα» μεγατόνων στα Κύθηρα: Ο Γ. Συρμαλής ζητά 1.000.000€, καταγγέλλει «χειραγώγηση» έργων

Σε καθεστώς πολιτικής και θεσμικής δίνης εισέρχεται ο Δήμος...

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Δύο διαδοχικές ατμοσφαιρικές διαταραχές προβλέπεται να επηρεάσουν τον καιρό...

Σήμερα η συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη και Ρ.Τ. Ερντογάν

Με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση των ανοικτών διαύλων...

Πρόωρη συνταξιοδότηση λόγω ανήλικων τέκνων. Ευνοϊκή ρύθμιση μόνο για γυναίκες και χήρους πατέρες

Αφορά απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικάζει στον...

AQUA JEWEL: Τροποποιήσεις δρομολογίου

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Τετάρτη 11/2, το Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img