Χαρχαλάκης

Δημοσιεύεται επιστολή του Δημάρχου προς το Τριφύλλειο Ίδρυμα:

Αγαπητοί συμπατριώτες, Καλή Χρονιά!

Παρακολουθώ με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις αναφορικά με το ακίνητο του Αλίμου (Πνευματικό Κέντρο) και την προσπάθεια αξιοποίησής του προς όφελος του Τριφυλλείου Ιδρύματος, το οποίο χρηματοδοτεί σχεδόν αποκλειστικά τη σημαντικότερη κοινωνική δομή των Κυθήρων, το Γηροκομείο. Η υπόθεση του ακινήτου στον Άλιμο, με ενδιαφέρει εξάλλου και προσωπικά, καθώς γνωρίζω παιδιόθεν όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες και ενέργειες αξιόλογων ανθρώπων που σήμερα δεν ευρίσκονται στη ζωή και προσπάθησαν επί σειρά ετών να επιλύσουν ένα δύσκολο ζήτημα προασπίζοντας τα συμφέροντα του Ιδρύματος και κατ΄ επέκτασιν των Κυθηρίων της περιοχής Αλίμου.

Σε περίπτωση που το Ίδρυμα χρειαστεί οιουδήποτε είδους βοήθεια και συνδρομή – ηθική ή ουσιαστική – προς το σκοπό της επίλυσης του χρονίζοντος ζητήματος του Πνευματικού Κέντρου στον Άλιμο, παρακαλώ μη διστάσετε να τη ζητήσετε.

Παραμένω στη διάθεσή σας και ελπίζω στην ταχεία ολοκλήρωση της διαδικασίας που έχετε ξεκινήσει, προς όφελος του Ιδρύματος και με στόχο την αποτροπή της απομείωσης – στέρησης της περιουσίας του, ζήτημα υψίστης σημασίας όχι μόνο για το Ίδρυμα αλλά και για την κυθηραϊκή παροικία και κοινωνία εν γένει.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen + seventeen =