charchalakis

Ανταπαντήσεως το ανάγνωσμα, αυτή την φορά από τον Δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη ο οποίος με νέα ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει την δεύτερη τοποθέτηση της παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Κύθηρα-Αντικύθηρα, Μένουμε Εδώ». Διαβάστε παρακάτω:

Νεύρα, πολλά νεύρα!
Η νευρικότητα της ελάσσονος μειοψηφίας δεν έχει προηγούμενο! Αντί να κοιτάξουν τα του παραπαίοντος οίκου τους, τολμούν να μιλούν για νευρικότητα και έλλειψη πειθούς. Μα αν κάποιος είναι νευρικός είστε εσείς κύριοι της ελάσσονος. Διότι δεν εξηγούνται αλλιώς τα τόσα λάθη, ψεύδη και παραποιήσεις που υπογράψατε στο τελευταίο Δελτίο Τύπου σας. Και μόνο το ότι συγκρίνετε τα Κύθηρα με την Κρήτη και τη Ρόδο (!) αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του εκνευρισμού σας! Μόνο για την υπερθέρμανση του πλανήτη δεν μας κατηγορήσατε ακόμα! Αντιπολίτευση άρνησης, τοξικότητας και παραπλάνησης!
Και για να μην υπάρχουν σκιές:
1. Το Βιογραφικό μου είναι δημόσια αναρτημένο και ΓΝΩΣΤΟ στους εκλογείς που με τίμησαν 2 φορές μέχρι σήμερα με την ψήφο τους!
2. Οι απευθείας αναθέσεις γίνονται με βάση το Ν.4412/16 (που ψήφισε η προηγούμενη Κυβέρνηση….) και βεβαίως ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες μπορούν να έχουν εμπορικές σχέσεις με το Δήμο, δεν αποκλείεται ΚΑΝΕΝΑΣ ακόμα και αν είναι αιρετός! Αρκεί οι αιρετοί να μην υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο ποσό ετησίως. Δεν έχουμε σκοπό να παίρνουμε την “έγκριση” της ελάσσονος μειοψηφίας για να συνεργαζόμαστε με τους (ελάχιστους εξάλλου) επιτηδευματίες των Κυθήρων, αρκετοί από τους οποίους δεν επιθυμούν συναλλαγή με το Δήμο κυρίως λόγω έλλειψης προσωπικού και αδυναμίας τήρησης προθεσμιών ή συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών.
Όμως έχουν και σε κάτι δίκιο: “έρχονται από πολύ παλιά (το 2005)”… και έτσι έχουμε πολλά να θυμηθούμε από το δημόσιο βίο τους. Όπως π.χ. το 2015, όταν η Χώρα μας βρισκόταν με το 1μιση πόδι εκτός ΕΕ και ο τότε εκπρόσωπός τους στο Δ.Σ. κατηγόρησε τις υπόλοιπες 3 παρατάξεις ότι η απόφασή μας να μην παραδώσουμε τα λεφτά του Δήμου στη μαύρη τρύπα του δημόσιου χρέους δεν ήταν “αντρίκια”!!! Ποιός να το ξεχάσει!!
Τέλος, καλό θα ήταν η ελάσσων μειοψηφία να μη βιάζεται να μιλήσει για “απερχόμενους” γιατί και το 2019 το ίδιο έκανε και στο τέλος “τα στέφανα γυρίσαν στον κουμπάρο”. Καταρχήν να μάθει την έννοια της λέξης: απερχόμενος είναι εκείνος που έχει ΗΔΗ απωλέσει την θέση και πρόκειται αναγκαστικά να την εγκαταλείψει άμεσα (π.χ. λόγω εκλογών, παραίτησης κ.λπ.). Το αν ένας Δήμαρχος είναι “απερχόμενος” ή όχι δεν θα το κρίνει η ελάσσων μειοψηφία, αλλά το εκλογικό σώμα συνολικά και πλειοψηφικά και πάντως όχι πριν τις 8 Οκτωβρίου τ.έ. Οπότε ας μη δείχνουν τον εκνευρισμό τους με τέτοιο λαϊκίστικο τρόπο.
Μέχρι τότε, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε έργα και εκείνοι να μας κατηγορούν για την κλιματική αλλαγή, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τον αέρα που φυσάει και τον ήλιο που καίει….
Καλό σας μήνα!

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

18 − 13 =