Serious questions about the fatal car accident at the Parliament

Θανατηφόρο ατύχημα στην είσοδο της Βουλής. Φέρεται να εμπλέκεται υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Αστυνομικός απειλεί και απομακρύνει αυτόπτη μάρτυρα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14/3, έξω ακριβώς από την πλαϊνή πύλη της Βουλής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Βουλής συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα. Ο οδηγός της τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σε βίντεο από το συμβάν που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο αστυνομικός της τροχαίας που είναι υπεύθυνος για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην πύλη, να απειλεί και να ζητά την απομάκρυνση αυτόπτη μάρτυρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κontra Channel, το αυτοκίνητο που χτύπησε τον μοτοσυκλετιστή ανήκει στη φρουρά της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ o οδηγός της μηχανής έχασε τη ζωή του.

 

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης «Kythera: Three Different Approaches» στο Καψάλι

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης...

«Δώσ’ μου το χέρι σου»: Μια μαγική βραδιά στα Λογοθετιάνικα

Μια ιδιαίτερα όμορφη βραδιά αφήγησης και μουσικής έζησαν όσοι...

Στρατιωτική θητεία 9 μηνών για όσους καταταγούν χωρίς αναβολή

Στρατιωτική θητεία εννέα μηνών δικαιούνται να υπηρετήσουν όσοι έχουν...

Η κόπρος του Αυγεία

Μπορεί η επαφή των νεοελλήνων με την αρχαιοελληνική γλώσσα...

Ο Ακαδημαϊκός Δάσκαλος που αφύπνισε ολόκληρες γενιές

Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς δεν υπήρξε ένας αποστασιοποιημένος ακαδημαϊκός που...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img