«Sempre Viva», the new series being prepared for ERT

Η νέα σειρά αναμένεται να γυριστεί στα Κύθηρα, με μια πλειάδα γνωστών πρωταγωνιστών να συμπληρώνει το καστ.

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζει η ΕΡΤ το πρόγραμμά της για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Μπορεί για το α’ μισό της σεζόν να έχουν όλα κλειδώσει και να προχωρά η προετοιμασία, ωστόσο για το β’ μισό όπως όλα δείχνουν τώρα ξεκίνησαν να οριστικοποιούνται οι σειρές και τα προγράμματα που θα αντικαταστήσουν όσα ολοκληρωθούν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την Real Life, η σειρά “Sempre Viva” που θα γυριστεί στα Κύθηρα είναι μια από τις παραγωγές που βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις. Η σειρά θα γυριστεί στα Κύθηρα, εξού και ο τίτλος από το λουλούδι που φύεται στο νησί και συμβολίζει την παντοτινή αγάπη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κλείσει ο Τάσος Νούσιας, η Λυδία Φωτοπούλου, ο Θοδωρής Κατσαφάδος και η Ιωάννα Πηλιχού, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάκης Τσούφης.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

00:07:18

Πάρος: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον πλήρη έλεγχο της φωτιάς

Με επίγειες δυνάμεις και δύο ελικόπτερα συνεχίζεται η επιχείρηση...

Άνοδος στις τιμές του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις του Ιράν εναντίον βάσεων ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή

Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονταν κατά 3% και πλέον...

Κυπριακό: Συγκρατημένη αισιοδοξία Χριστοδουλίδη μετά το δείπνο με Γκουτέρες και Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού,...

Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι: Ανάπτυξη, άμυνα και ψηφιακή κυριαρχία

Η ευρωπαϊκή οικονομία δεν βιώνει απλώς μια ύφεση ή...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img