Kirtos prepares for «Armageddon» in the insurance law

Μόνο αισιόδοξος δεν είναι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, που το τελευταίο διάστημα έχει «απασφαλίσει».

«Δυστυχώς το ασφαλιστικό επιστρέφει. Η ουρά των συντάξεων τεράστια. Η μείωσή της θα εκτοξεύσει το μηνιαίο κόστος. Το ασφαλιστικό έλλειμμα έχει ήδη ξεφύγει. Δόθηκαν αναδρομικά&αυξήσεις χωρίς… χρήματα. Οι εταίροι έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν. Από το 2022 όλα θα γίνουν δυσάρεστα».

Αποκαλυπτικός για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ήταν, με ανάρτησή του στο Twitter, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

O George Kyrtsos, προανήγγειλε το «ασφαλιστικό Πινοσέτ» και τη σκληρή εφαρμογή της έκθεσης Πισσαρίδη, την ώρα που το δημόσιο χρέος έχει εκτοξευθεί, πολλοί αρχίζουν να μιλούν ανοιχτά για σκληρή λιτότητα και μνημόνιο.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Χανιά – Κτηματολόγιο: Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρει…

Στις 25 Μαρτίου 2026 γράφαμε σε αυτήν εδώ τη στήλη ότι...

Απάντηση Ανδρέα Μαριάτου στο άρθρο του Σταύρου Μεγαλοκονόμου

Αγαπητέ Σταύρο,Ναι, είναι δημοκρατική υποχώρηση (στην καλύτερη περίπτωση) να...
00:02:34

Αυλέμονας: Διαμαρτυρίες για τις εργασίες ανάπλασης εν μέσω τουριστικής περιόδου

Έντονη διαμαρτυρία για τον χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης...

Η ντροπή των Κυθήρων

Πρωϊνό Σαββάτου και ανοίγοντας τις ιστοσελίδες των τοπικών μέσων,...
03:15:43

Το Καμένο Πρόσωπο της Ελλάδας – Η Αχρηστοκρατία

Οι "Αντιθέσεις" έριξαν την αυλαία της τηλεοπτικής περιόδου, με...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img