Ukrainian dancer with Putin tattoo cancels performance in Milan

Ο Ουκρανός χορευτής Σεργκέι Πολούνιν ακύρωσε την παράστασή του στο θέατρο Ντέλι Αρτσιμπόλντι του Μιλάνου, όπου έπρεπε να εμφανιστεί στα μέσα Απριλίου με τo μπαλέτο «Ρασπούτιν».

Ο Πολούνιν επικαλέσθηκε λόγους υγείας, κάνοντας γνωστό ότι υπέστη ρήξη του αχίλλειου τένοντα.

Ο Τζανμάριο Λογκόνι, ο διευθυντής του θεάτρου Αρτσιμπόλντι, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera δήλωσε ότι «όπως πληροφορήθηκε, ο Ουκρανός χορευτής βρίσκεται στο Ντουμπάι όπου και θα υποβληθεί σε επέμβαση» και «μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο αποφάσισε να ακυρώσει τις παραστάσεις του».

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, πολλοί υπενθύμισαν ότι ο Πολούνιν είχε κάνει τατουάζ -με το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν- στο στήθος του.

https://www.instagram.com/p/CRr3b8rr0pS/

Ο ειδησεογραφικός όμιλος Μπερλουσκόνι μεταδίδει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες, ο χορευτής μπορεί να υπέστη ψυχολογική κατάρρευση πριν το ατύχημα στο πόδι» και υπενθυμίζει παράλληλα ότι «συνεργάτες του πασίγνωστου καλλιτέχνη, τις περασμένες ημέρες έκαναν γνωστό ότι παρακολούθησε με μεγάλο πόνο ψυχής την κατάληψη της Χερσώνας από τον ρωσικό στρατό».

Πρόκειται για την πόλη στην οποία ο Σεργκέι Πολούνιν γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα ως κλασικός χορευτής.

https://www.instagram.com/p/CVyS4d2q_VM/

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σύλλογος Πορτοκαλιά: Πρόσκληση σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου “ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑ ΚΥΘΗΡΩΝ”, σε...

Πρόταση για ετήσιο “Kythera Sports Festival” με στόχο την τόνωση του τουρισμού εκτός σεζόν

Μία φιλόδοξη πρόταση για την καθιέρωση ενός ετήσιου, εβδομαδιαίου...

Το Μεγάλο Φαγοπότι των «Αρίστων» και η Ευρώπη των Λογιστών

Είναι να απορεί κανείς με την αθωότητα —ή μάλλον...

Ο πόλεμος εναντίον του Ιράν, η στάση της Τουρκίας προς τη Δύση και ο ρόλος της Ελλάδας

Pacta sunt servanda : "Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται"Marcus...

Οι Τσιριγώτες επέστρεψαν …με χορούς στα άγια χώματα της Μαγνησίας και της Σμύρνης

Ένα ταξίδι γεμάτο μνήμες, συγκίνηση και περηφάνια πραγματοποίησαν αυτές...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img