Παρ, 05 Δεκ 2025
15.5 C
Kythera

Κορονοϊός: Στους 3 μήνες η αναμνηστική δόση

Αυτό ανακοίνωσε αργά το απόγευμα στο πλαίσιο έκτακτης ενημέρωσης ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Επανεξετάστηκαν οι συστάσεις αναμνηστικού εμβολιασμού από την Εθνική επιτροπή Εμβολιασμών.

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για την 3η δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 για όλους τους πολίτες 18 και άνω στους τρεις μήνες, ανακοίνωσε, στο πλαίσιο έκτακτης ενημέρωσης ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μάριου Θεμιστοκλέους, η πλατφόρμα θα ανοίξει σταδιακά από απόψε και ως το πρωί του Σαββάτου θα έχουν συμπεριληφθεί όλοι οι δικαιούχοι για την τρίτη δόση. Ο αριθμός τους εκτιμάται σε 2 εκατομμύρια.

Να σημειωθεί πως προτεραιότητα θα έχουν όσοι θα κάνουν την πρώτη δόση σε σχέση με όσους θα κάνουν την επαναληπτική.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων: Ευχαριστήριο για δωρεά

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ευχαριστεί θερμά...
00:01:08

Πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία "BYRON" που πλήττει...
00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img