Ιερομόναχος και δάσκαλος συνελήφθησαν για λαθρανασκαφή

Με τη χρήση ανιχνευτών μετάλλων και σκαπτικών εργαλείων, επιχειρούσαν παράνομη ανασκαφή προς αναζήτηση αρχαίων αντικειμένων, τρεις άνδρες που συνελήφθησαν σε περιοχή του Πανοράματος, in Thessaloniki.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, μεταξύ των συλληφθέντων φαίνεται να είναι ένας ιερομόναχος κι ένας δάσκαλος. Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από police officers καθώς επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι ενός εκ των τριών, βρέθηκαν δύο νομίσματα που φέρεται να εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Το μεσημέρι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας ώστε να εξακριβωθεί και να εκτιμηθεί η φερόμενη δράση τους και στη συνέχεια να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση. Ενόψει της προκαταρκτικής ήρθη η κράτησή τους.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

About the reopening of the Livadi Stadium and the surrounding area

In our effort to reopen the football field but...
00:01:29

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img