Παρ, 05 Δεκ 2025
16.4 C
Kythera

Έτοιμη η σήμανση των μονοπατιών στα Κύθηρα

Το δίκτυο μονοπατιών Kythera Trails ολοκληρώθηκε. Πάνω από 100 χιλιόμετρα περιπατητικών διαδρομών παραδίδονται στους επισκέπτες και τους κάτοικους των Κυθήρων. Ένα σημαντικό έργο στα μονοπάτια αυτά είναι η σήμανση η οποία διευκολύνει το διάβα και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους περιπατητές.

Οι ενημερωτικές πινακίδες εισαγωγής στα μονοπάτια τοποθετήθηκαν προς αναβάθμιση του πεζοπορικού δικτύου των Κυθήρων. Πλέον οι επισκέπτες του νησιού μπορούν εύκολα και εύληπτα να πληροφορούνται τα σημαντικά στοιχεία της κάθε διαδρομής, όπως ορίζει άλλωστε και η πιστοποίηση κατά το πρότυπο Green Flag Trails.

Δίνει όμως άλλο αέρα στην πεζοπορική εμπειρία ο ντόπιος «συνοδός» που αφηγείται με τον τρόπο του την ιστορία πίσω από κάθε μονοπάτι. Εδώ ο Ρήγας Ζαφειρίου βάζει τους επισκέπτες στο πλαίσιο της διαδρομής Μ31 «Ο Δρόμος του Νερού και του Κάστρου», αποκωδικοποιώντας τις σχετικές πληροφορίες.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων: Ευχαριστήριο για δωρεά

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ευχαριστεί θερμά...
00:01:08

Πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία "BYRON" που πλήττει...
00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img