Τρί, 17 Φεβ 2026
12.4 C
Kythera

Εγκρίθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του παζαριού του Ποταμού

Την έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Κυριακάτικου Παζαριού του Ποταμού ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο FB, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια από το ξεκίνημα, πριν 2 χρόνια. Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση του Δημάρχου.

«Με σημερινή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (δυστυχώς 2+ μήνες μετά την αποστολή της απόφασης από το Δήμο μας!) εγκρίθηκε κατ’ ουσίαν ως ΝΟΜΙΜΗ η απόφαση του Δ.Σ. περί ψήφισης του Κανονισμού Λειτουργίας της Κυριακάτικης Υπαίθριας Αγοράς (Παζάρι) στον Ποταμό! Μια διαδικασία που με πολύ κόπο ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια! Πλέον, μετά τη δημοσίευση του Κανονισμού, θα ξεκινήσει η διαδικασία προμήθειας των πάγκων και απόδοσής τους στους αιτούντες, σύμφωνα με τον Κανονισμό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Νομικούς μας Συμβούλους Σπύρο Παπαχαραλάμπους και Αντώνη Σεμιτέκολο, τον Ομότιμο Καθηγητή Νομικής κ. Γεώργιο Κασιμάτη για την ουσιαστική γνωμάτευσή του, τους συνεργάτες μου και τα μέλη του ΔΣ που υποστήριξαν την εν λόγω απόφαση. Το Παζάρι εισέρχεται σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, χωρίς τον φόβο και τους κινδύνους που υπήρχαν μέχρι σήμερα λόγω απουσίας σαφούς κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας του.

Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα αρχικής εφαρμογής του Κανονισμού, θα εξετάσουμε πιθανά προβλήματα και νέες βελτιώσεις – παρεμβάσεις σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και την τοπική κοινωνία.

Προχωράμε μπροστά – λύνουμε προβλήματα!»

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Στην Ελλάδα δεν σε κρατάνε επειδή είσαι χρήσιμος, σε κρατάνε επειδή είσαι ακίνδυνος

Αν ζούσε σήμερα ο Βασίλης Ραφαηλίδης θα έλεγε την...

AQUA JEWEL: Ανακοίνωση τροποποίησης δρομολογίων

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το δρομολόγιο...
00:18:21

«Πήγαιναν στον θάνατο με το κεφάλι ψηλά, τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα»

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφικών ντοκουμέντων από την εκτέλεση των...

Όταν ταξιδεύαμε από τα Κύθηρα στη Σμύρνη με ατμόπλοιο

Η πρόσφατη συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση...

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,5% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

Οπληθωρισμός στην Ελλάδα σημείωσε αύξηση 2,5% τον Ιανουάριο φέτος,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img