charchalakis

Την έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Κυριακάτικου Παζαριού του Ποταμού ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο FB, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια από το ξεκίνημα, πριν 2 χρόνια. Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση του Δημάρχου.

«Με σημερινή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (δυστυχώς 2+ μήνες μετά την αποστολή της απόφασης από το Δήμο μας!) εγκρίθηκε κατ’ ουσίαν ως ΝΟΜΙΜΗ η απόφαση του Δ.Σ. περί ψήφισης του Κανονισμού Λειτουργίας της Κυριακάτικης Υπαίθριας Αγοράς (Παζάρι) στον Ποταμό! Μια διαδικασία που με πολύ κόπο ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια! Πλέον, μετά τη δημοσίευση του Κανονισμού, θα ξεκινήσει η διαδικασία προμήθειας των πάγκων και απόδοσής τους στους αιτούντες, σύμφωνα με τον Κανονισμό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Νομικούς μας Συμβούλους Σπύρο Παπαχαραλάμπους και Αντώνη Σεμιτέκολο, τον Ομότιμο Καθηγητή Νομικής κ. Γεώργιο Κασιμάτη για την ουσιαστική γνωμάτευσή του, τους συνεργάτες μου και τα μέλη του ΔΣ που υποστήριξαν την εν λόγω απόφαση. Το Παζάρι εισέρχεται σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, χωρίς τον φόβο και τους κινδύνους που υπήρχαν μέχρι σήμερα λόγω απουσίας σαφούς κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας του.

Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα αρχικής εφαρμογής του Κανονισμού, θα εξετάσουμε πιθανά προβλήματα και νέες βελτιώσεις – παρεμβάσεις σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και την τοπική κοινωνία.

Προχωράμε μπροστά – λύνουμε προβλήματα!»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8 + four =