Apostolos Lytras for the abuse of his wife: I apologize, I will ask for help

Μεταμελημένος για την κακοποίηση της συζύγου του δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας, προσθέτοντας ότι θέλει να θεραπευτεί και θα ζητήσει βοήθεια.

Όπως δήλωσε μετά την απολογία του «Ομολόγησα την πράξη μου και ζήτησα συγγνώμη και από τη σύζυγό μου, την οποία υπεραγαπάω, και από τις κόρες μου. Βρέθηκα σε μία κατάστασης που δεν μπορώ να περιγράψω. Ψάχνω τον τρόπο για να μπορέσω να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια. Έχω χτίσει καριέρα και οικογένεια με πολύ κόπο, θα αναζητήσω τις αιτίες γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό», είπε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του».

Οι όροι που επιβλήθηκαν στον κ. Λύτρα, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, είναι η υποχρέωση μετοίκισης από το κοινό σπίτι όπου διαμένει με τη σύζυγο του, η απαγόρευση να την πλησιάζει και η υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

00:00:24

Στον Ασπρόπυργο το κέρδος μετριέται με καμένη σάρκα

Αυτό που «οι αποδεκτοί δημοσιογράφοι» θα σπεύσουν να βαφτίσουν...

Τιμητική εκδήλωση για τη συνταξιοδότηση του χειρουργού Παρασκευά Τσεμινίδη

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και σημαντική στιγμή για την τοπική...

Η ΕΕ ζητάει από την Meta να αλλάξει «εθιστικά» χαρακτηριστικά του Instagram και του Facebook

Οι Βρυξέλλες έδωσαν σήμερα εντολή στη γιγάντια αμερικανική εταιρεία...

Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση παρεμβαίνει έγκαιρα για τη μείωση των τιμών των καυσίμων

«Τις τελευταίες ημέρες, από τις αρχές Ιουλίου, υπάρχουν ανοδικές...

ΑΤ Ομονοίας: Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Την ενοχή των δύο κατηγορούμενων αστυνομικών για τον από...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img