Alltours promotes Corfu in the German market

Συνολικά 120 ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από τα γερμανικά ΜΜΕ προσκλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από την Alltours, μία εκ των κορυφαίων γερμανικών tour – operators, in Corfu, για να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού. Η Alltours, η οποία συνεργάζεται στην Κέρκυρα με τη Danaos Travel, διακινεί πάνω από 1,7 εκατ. επιβάτες παγκοσμίως ετησίως και έχει 45-χρονη παρουσία στην Ελλάδα με στρατηγικές συνεργασίες στους κύριους ελληνικούς προορισμούς αλλά και επενδύσεις σε ιδιόκτητα ξενοδοχεία την Κρήτη, οργάνωσε το συγκεκριμένο ταξίδι προβολής προκειμένου να προωθήσει τον προορισμό της Κέρκυρας σε αύτη τη δύσκολη συγκυρία.

Η Κέρκυρα η οποία παρά τις φυσικές ομορφιές της της και την πλούσια ιστορία, υπολείπεται αρκετά σε κρατήσεις εφέτος στη Γερμανία, σε σχέση με άλλους ελληνικούς προορισμούς, αποτέλεσε χώρο έμπνευσης για τους ξεχωριστούς προσκεκλημένους που αναμένεται να συμβάλουν στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.

Το ταξίδι που είχε ως θέμα «Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Κέρκυρας», ξεκίνησε αεροπορικώς από το Ντίσελντορφ, με πτήση της Condor, διάρκεσε 2 μέρες (17 – 18.07) και συμπεριλάμβανε επισκέψεις στις ομορφιές του νησιού (Παλιά Πόλη, Παλαιοκαστρίτσα και άλλες)  από στεριά και θάλασσα, καθώς και επισκέψεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία που αποτελούν στρατηγικούς συνεργάτες της Alltours στο νησί.

To χαρτοφυλάκιο της Alltours στην Κέρκυρα περιλαμβάνει πάνω από 80 ξενοδοχεία, 8 εκ των οποίων αποτελούν αποκλειστικές συνεργασίες για τη γερμανική αγορά, όλων των τύπων και κατηγοριών. Από μικρά οικογενειακά μπουτικ ξενοδοχεία μέχρι πολυτελή θέρετρα και συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες, όπως Grecotel, Mayor, Ikos και Marbella.

«Η Alltours που προωθεί εδώ και δεκαετίες με συνέπεια τους ελληνικούς προορισμούς συνεχίζει να το κάνει με στοχευμένες ενέργειες ακόμα και μέσα στην πανδημία. Δεν υπάρχει καλύτερος και πιο άμεσος τρόπος να προβληθεί ο κάθε προορισμός και η ελληνική φιλοξενία από το να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον να τη βιώσει και να μεταφέρει την εμπειρία του. Μετά την πετυχημένη περσινή αντίστοιχη δράση στην Κρήτη, φέτος είχε σειρά η Κέρκυρα να αναδειχθεί στους επαγγελματίες του Γερμανικού τουρισμού και ΜΜΕ και είμαστε σίγουροι ότι η προσπάθεια θα λειτουργήσει θετικά», σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μιχ. Βαμιεδάκης – Σύμβουλος Ανάπτυξης της Danaos Travel (τοπικός συνεργάτης της Alltours σε Κέρκυρα).

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Γηπέδου Λειβαδίου και τον περιβάλλοντα χώρο

Στην προσπάθειά μας να επαναλειτουργήσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img