Παρ, 26 Δεκ 2025
15.2 C
Kythera

Ακροπόλ: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος «έδιωξε» την Σάσα Σταμάτη από την παράστασή του

Αυτό ήταν το αντίτιμο της πρόσφατης εισβολής, συνοδεία μπράβων, της τηλεπερσόνας στην σκηνή όπου εμφανίζεται ο γνωστός stand up comedian, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η πρόσφατη εισβολή -συνοδεία μπράβων- της τηλεπαρουσιάστριας Σάσας Σταμάτη, στην σκηνή του θεάτρου όπου εμφανίζεται ο stand up comedian, Χριστόφορος Ζαραλίκος, πυροδότησε αντιδράσεις στους κόλπους του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η πιο πράσφατη αφορά στην δυσαρέσκεια του γνωστού ηθοποιού, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, όταν η εν λόγω τηλεπαρουσιάστρια επέλεξε το θέατρο στο οποίο εμφανίζεται για την βραδινή της έξοδο.

According to ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», η τηλεπερσόνα θέλησε, τις προηγούμενες μέρες, να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στο Θέατρο Ακροπόλ. Στην αναμονή, όμως, για το ξεκίνημα της παράστασης, εμφανίστηκε μπροστά της μια ταξιθέτρια, η οποία, ευγενικά της ζήτησε να αποχωρήσει από το θέατρο, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του ηθοποιού. Της είπε, μάλιστα, πως αν δεν το πράξει, η παράσταση δεν θα ξεκινήσει.

 

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις προσωπικού στον Δήμο Κυθήρων

Ο Δήμος Κυθήρων προχωρά σε νέες προσλήψεις προσωπικού, μέσω...

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων: Ευχαριστήριο

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος – Μορφωτικό Κέντρο Κυθήρων, σε συνεργασία...

Ζελένσκι: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα με ευχή να πεθάνει ο Πούτιν

Σε ένα φορτισμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας...

Χριστούγεννα στον κόσμο

Ο πάπας Λέων ΙΔ’ επανέλαβε σήμερα την έκκλησή του για...

Στις 39.074 θέσεις η χωρητικότητα στον Βοτανικό

Τα έργα για τη δημιουργία του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img