Affleck and Lopez get married for the second time in a wedding dress that would be worth a third

Ένας γάμος δεν είναι ποτέ αρκετός. Ειδικά όταν πρόκειται για μια ιστορία αγάπης είκοσι ετών. Έτσι, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά.

Το ζευγάρι γιόρτασε τον έρωτά του, με μια ακόμη γαμήλια τελετή, το Σάββατο 20 Αυγούστου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συγκρότημα του ηθοποιού, έξω από τη Σαβάνα της Τζόρτζια. Η δεξίωση έλαβε χώρα στον ίδιο χώρο, όπου το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους ενώπιον συγγενών και φίλων, συμπεριλαμβανομένου του μακροχρόνιου συνεργάτη του Άφλεκ, Ματ Ντέιμον και της συζύγου του, Λουτσιάνα Μπαρόζο, καθώς και του σκηνοθέτη Κέβιν Σμιθ και του ηθοποιού Τζέισον Μέους, που έφτασαν ντυμένοι στα λευκά.

Η Λόπεζ φορούσε ένα υπέρκομψο λευκό φόρεμα του οίκου Ralph Lauren, με ανάγλυφο υλικό, ογκώδη φούστα και κοντά μανίκια.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, ωστόσο, ήταν το πέπλο εφτά μέτρων, που έπεφτε απέριττα πίσω της, καθώς περπατούσε σε έναν λευκό διάδρομο. Ο Άφλεκ φόρεσε ένα λευκό σμόκιν σακάκι και μαύρο παπιγιόν.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και τα πέντε παιδιά τους: O Άφλεκ έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ, ενώ η Λόπεζ έχει δίδυμα από προηγούμενο γάμο με τον Μαρκ Άντονι.

Ωστόσο, ο αδερφός του ηθοποιού, Κέισι Άφλεκ, δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω «οικογενειακών, γονικών υποχρεώσεων στο σπίτι», σύμφωνα με όσα ανέφερε ανώνυμη πηγή στο People.

Ο τριήμερος γαμήλιος εορτασμός έρχεται μετά τον αιφνίδιο γάμο τους στο Λας Βέγκας, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, σε στενό κύκλο.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη, μπορεί να κάνει υπομονή, ακόμα και για είκοσι ολόκληρα χρόνια», έγραψε η τραγουδίστρια στο μπλογκ «On the JLo», το οποίο διατηρεί για τους φανς της.

Λίγες μέρες αργότερα, οι δυο τους ξεκίνησαν για το ταξίδι του μέλιτος σε όλη την Ευρώπη, όπου η Λόπεζ γιόρτασε τα γενέθλιά της και ο Άφλεκ πήρε μερικούς πολύ ωραίους υπνάκους.

Ένας γάμος στα λευκά

Μαζί με τον Σμιθ και τον Μέους, κι άλλοι καλεσμένοι τήρησαν τον ενδυματολογικό κώδικα, τιμώντας το λευκό. Η παραμυθένια και μίνιμαλ αισθητική ήταν διάχυτη στην κάθε λεπτομέρεια, από τις αριστοκρατικές λευκές καρέκλες και τον λευκό διάδρομο, μέχρι το λευκό πιάνο στο τέλος του διαδρόμου.

Με διάφορα μέτρα ασφαλείας, οι διάσημοι καλεσμένοι μπορούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να απολαύσουν ένα ιδιωτικό γλέντι, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

About the reopening of the Livadi Stadium and the surrounding area

In our effort to reopen the football field but...
00:01:29

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img