Ανοιχτή Συζήτηση για το Καθεστώς Διακίνησης του Ελαιολάδου από την Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα το καθεστώς διακίνησης του ελαιολάδου, την οποία διοργανώνει η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί η πρόταση της 4Ε για το «Πεντόλιτρο του παραγωγού», η οποία προτείνεται ως η μόνη εφικτή, συναινετική και αποτελεσματική λύση για τη διασφάλιση των συμφερόντων όλων των εμπλεκομένων – παραγωγών, καταναλωτών και πολιτείας.

Στη συζήτηση αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων από τη Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο, ενώ έχουν προσκληθεί και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Η πρωτοβουλία της 4Ε έρχεται σε μια περίοδο που το ζήτημα της διακίνησης του ελαιολάδου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί αλλά και της ανάγκης για διαφανείς και δίκαιους κανόνες στην αγορά.

Η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν στη συζήτηση και να συμβάλουν με τις απόψεις και τις προτάσεις τους.

Πρόσκληση

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Έφυγε στα 99 του χρόνια ο Δημήτρης Λουράντος (Σπυρίδος)

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο συμπατριώτης μας Δημήτρης...

Κουκλουτζάς, Altındağ (Kokluca) 

Ακολουθεί ένα κείμενο από την Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας...

Χρηματιστήριο Αθηνών: «Έσπασε» το φράγμα των 2.400 μονάδων με ώθηση από ΕΚΤ και διεθνές κλίμα

Σε τροχιά ισχυρής ανόδου κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών στην...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img