SYRIZA on Merkel's memoirs / History's revenge for the lies with which Mitsotakis slandered Tsipras

«Όσοι επιδίδονται εδώ και χρόνια στην απαξίωση του έργου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να διαβάσουν με προσοχή όσα γράφει η Γερμανίδα πρώην καγκελάριος»

Εκδίκηση της ιστορίας για τα ψέματα με τα οποία το αντιΣYΡΙΖΑ μέτωπο και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατασυκοφάντησαν τις πολιτικές του Αλέξη Τσίπρα και την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ότι είναι τα αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα της Άνγκελα Μέρκελ, το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προτρέπει αιχμηρά τους «σημερινούς κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους του χθες», δηλαδή όσους «επιδίδονται εδώ και χρόνια στην απαξίωση του έργου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», να διαβάσουν προσεκτικά τα όσα γράφει για την Ελλάδα η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας.

«Δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγγνώμη για το ρόλο τους τόσο κατά την περίοδο των δύσκολων διαπραγματεύσεων, όσο και μετά από αυτές» επισημαίνει το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως είναι όμως «βέβαιο ότι η δημοκρατική κοινή γνώμη, που επί χρόνια βομβαρδίζεται από την προπαγάνδα τους, θα πειστεί οριστικά για το ποιος ήταν ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στη σωτηρία της χώρας. Αλλά ποιος ήταν τελικά ο ρόλος και εκείνων που ακόμη και σήμερα κουνούν το δάχτυλο».

Υπενθυμίζεται ότι στα απομνημονεύματα της, υπό τον τίτλο «Ελευθερία», που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο», η Μέρκελ παρουσιάζει διαλόγους και εκτιμήσεις για τους τρεις πρωθυπουργούς που συνεργάστηκε την περίοδο εκείνη, δηλαδή τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Προτείνουμε οι σημερινοί κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι του χθες, όσοι δηλαδή επιδίδονται εδώ και χρόνια στην απαξίωση του έργου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να διαβάσουν με προσοχή όσα γράφει η Γερμανίδα πρώην καγκελάριος.

Θα διαπιστώσουν ότι τα αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα της Άνγκελα Μέρκελ, που αφορούν στην Ελλάδα, είναι η εκδίκηση της ιστορίας για τα ψέματα με τα οποία το αντιΣYΡΙΖΑ μέτωπο και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατασυκοφάντησαν τις πολιτικές του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγγνώμη για το ρόλο τους τόσο κατά την περίοδο των δύσκολων διαπραγματεύσεων, όσο και μετά από αυτές.

Είναι όμως βέβαιο ότι η δημοκρατική κοινή γνώμη, που επί χρόνια βομβαρδίζεται από την προπαγάνδα τους, θα πειστεί οριστικά για το ποιος ήταν ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στη σωτηρία της χώρας. Αλλά ποιος ήταν τελικά ο ρόλος και εκείνων που ακόμη και σήμερα κουνούν το δάχτυλο.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Ελίνα Γαλανοπούλου: Επίθεση κατά του Προέδρου της Κοινότητας Φριλιγκιανίκων

Τα εγκαίνια των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στα Φριλιγκιάνικα αποτέλεσαν...

Aqua Jewel: Έκτακτη Ανακοίνωση

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι σήμερα, Τρίτη 21/4, λόγω...

KYTHERACE: Μια πρωτοβουλία για τη διαφύλαξη των μοναδικών ποικιλιών των Κυθήρων

Το πρώτο συντονισμένο βήμα για τη διαφύλαξη των αυθεντικών...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πακέτο στήριξης 500 εκατ. ευρώ ανακοινώνει αύριο

Την Τετάρτη 22 Απριλίου αναμένεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img