24-hour strike by POE-OTA today

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους όλης της χώρας

«Λουκέτο» μπαίνει σήμερα στους δήμους όλης της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης), με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, στις 10 το πρωί, και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών (στο κτίριο επί της Βασ. Σοφίας) όπου θα ζητηθεί συνάντηση με τον υπουργό Μάκη Βορίδη.

Βασικό αίτημα της κινητοποίησης είναι η αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Αύριο έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση του κλάδου.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Λιμένας Διακοφτίου: Ένα σχέδιο 124 χρόνια μπροστά από την εποχή του

Ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολύτιμο ιστορικό τεκμήριο έρχεται στο...

Τριφύλλειο Ίδρυμα: Βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Κυθήρων

Σε μια σεμνή και γεμάτη συμβολισμούς τελετή, το Τριφύλλειο...

Η άνοιξη στα Κύθηρα έχει το χρώμα της ορχιδέας

Η άνοιξη στα Κύθηρα δεν είναι απλώς μια εποχή...

«Βόηθα, Χριστέ, την Ορφανή». Η ηρωική Άνοιξη του γυναικείου προλεταριάτου

Αν θέλουμε να δούμε την Ιστορία όχι σαν μια...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img