emilia-clarke

Η Εμίλια Κλαρκ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Game of Thrones» θα υποδυθεί την Κόνστανς Λόιντ, την Ιρλανδή συγγραφέα παιδικών βιβλίων που ήταν παντρεμένη με τον Όσκαρ Ουάιλντ, στην ταινία «An Ideal Wife», σε σκηνοθεσία Χέλμερ Σόφι Χάιντ («Καλή τύχη, Λίο Γκράντε»).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο η ταινία αναμένεται, σύμφωνα με το Variety, να ρίξει φως στη ζωή της Λόιντ, η οποία ήταν συγγραφέας και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών -έκανε εκστρατεία προκειμένου να επιτραπεί στις γυναίκες να φορούν άνετα ρούχα και όχι τα ασφυκτικά βικτοριανά φορέματα της εποχής- όπως και στη σεξουαλική αφύπνιση της όταν έμαθε ότι ο Ουάιλντ ήταν ομοφυλόφιλος.

Η Λόιντ παντρεύτηκε τον Ουάιλντ το 1884 και το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους. Όταν στον συγγραφέα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για ομοφυλοφιλία, η οποία ήταν παράνομη εκείνη την εποχή, η Λόιντ μετακόμισε στην Ελβετία με τα παιδιά τους και τα απομάκρυνε από τον συγγραφέα.

Η ταινία θα προβληθεί στη διοργάνωση American Film Market που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 5 =