Στα πλαίσια ρεπορτάζ πρωινής εκπομπής, ρεπόρτερ του Alpha βρέθηκε στον Φλοίσβο για να καταγράψει την κίνηση στην περιοχή, σε σχέση και με τα μέτρα προφύλαξης κατά του νέου κορονοϊού. Σε κάποιο σημείο, ακούγεται η φωνή μιας διερχόμενης γυναίκας να παροτρύνει τον ρεπόρτερ να κάνει ένα ταξίδι και στην Ικαρία, προφανώς για να καταγράψει τις εκεί παραβιάσεις των μέτρων κατά της πανδημίας, στο ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο μάλιστα.

«Να πάτε και στην Ικαρία», ακούγεται να λέει η γυναίκα, με την διασύνδεση με το πρόσφατο, «ανέμελο» κορονογλέντι του πρωθυπουργού, να είναι εμφανής.

Την αμήχανη αντίδραση του ρεπόρτερ, ο οποίος αρκέστηκε να πει «έχουμε πάει και στην Ικαρία». διαδέχτηκε η παρέμβαση του Νίκου Μάνεση από το στούντιο, ο οποίος ευχαρίστησε την γυναίκα «για την πολιτική της παρέμβαση».

Ο παρουσιαστής προχώρησε όμως αρκετά βήματα παραπέρα, παροτρύνοντας σε εμφανώς ειρωνικό τόνο τον ρεπόρτερ, να κρατήσει το τηλέφωνο της γυναίκας, «να την πάρουμε παραμονές εκλογών να μας πει και τι να ψηφίσουμε».

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 − 6 =