dimitris-pavlakis

Έφυγε σε ηλικία 90 ετών ο τελευταίος πρόεδρος της Κοινότητας Φρατσίων Δημήτριος Παυλάκης. Ο συμπατριώτης μας πέθανε την 1η Ιανουαρίου 2022 ύστερα από ολιγοήμερη ασθένεια.

Ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Φρατσιωτών έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Θερμά συλλυπητήρια στέλνουμε στην οικογένεια Παυλάκη από τα Παυλακιάνικα Φρατσίων για την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου, πατέρα, παππού, προπαππού και θείου Δημητρίου κ. Παυλάκη «Παυλακόμητσου». Ο μπάρμπα Μήτσος υπήρξε ένας αξιόλογος χωριανός με τεράστια προσφορά στο χωριό. Η πρωτοχρονιά του 2022 μας έφερε αντιμέτωπους με αυτό το θλιβερό γεγονός, την απώλεια δηλαδή του πατριάρχη των Φρατσιωτών. Τα λόγια είναι φτωχά και η θλίψη μας απέραντη. Παρακαλούμε τον Θεό να αναπαύσει τον πρόεδρό μας, τον χωριανό μας, τον «πατέρα» μας, τον ψάλτη μας. Ο αείμνηστος Δημήτριος εκοιμήθη κατόπιν ολιγοήμερης ασθένειας.

Στη σύζυγό του Λαμπρινή αποστέλλουμε την συμπαράστασή μας».

Η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην πρόεδρο της κοινότητας Φρατσίων Δημήτρη Παυλάκη θα τελεσθεί την τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 16:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Φρατσίων.

Η οικογένεια ενημερώνει τον ευσεβή λαό που θα αποδώσει τον τελευταίο ασπασμό πως επιθυμεί κατά τη διάρκεια της εκφοράς του κεκοιμημένου και καθ’ όλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Η σύζυγος: Λαμπρινή
Η θυγατέρα: Καλλιόπη
Οι εγγονές: Βασιλική και Λαμπρινή
Τα δισέγγονα, τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 2 =