kytheraika

Η Εφημερίδα «Κυθηραϊκά» απαντά στην παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΘΗΡΑ» και τον κ. Σοφίο σχετικά με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε μόλις σήμερα καταγγέλλοντας τον εκδότη για συκοφαντία.  Διαβάστε τη θέση της Εφημερίδας.

Άνευ ουσίας και αντικειμένου ετεροχρονισμένη επίθεση στα “Κ”

Μέσα στη δίνη της εκλογικής αντιπαράθεσης βρέθηκαν και τα «Κ» από την παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΘΗΡΑ» και τον κ. Σοφίο. Διαβάστε τη θέση του και την απάντησή μας.

Ο συντάκτης του κειμένου φαίνεται ότι στον προεκλογικό πυρετό του παραληρεί χωρίς όρια. Ποία δήλωση αλλοιώσαμε, πότε και σε ποίο σημείο; Για να κρίνει ο αναγνώστης του παραπάνω ακατανόητου, σε όσο μας αφορά, κειμένου, πρέπει να γνωρίζει επακριβώς σε τι αναφέρεται αυτό. Υποθέτουμε ότι αναφέρεται σε κείμενο της παραπολιτικής-σατιρικής στήλης που δημοσιεύθηκε την 1η Μαΐου 2023 και το οποία ευχαρίστως θα αναδημοσιεύαμε εδώ αν γνωρίζαμε ότι όντως αναφέρονται σε αυτό.  Και ήταν και το μόνο που αναφερόταν ονομαστικά στον κ. Σοφίο και σε συνέντευξή του στο ρ/σ Άντελιν, όπου με σατιρικό τρόπο, όπως είναι όλη η στήλη, αναφερόταν η συνεχής επανάληψη της λ. «σαφέστατα»! Αποτελεί αυτό «αλλοίωση, λοιδορία και θεσμική συκοφαντία»; Για να ξέρουμε τι λέμε. Εξάλλου, ο κ. Σοφίος απέστειλε επιστολή, η οποία δημοσιεύθηκε αυτούσια, στην ίδια στήλη τον Ιούλιο. Μήπως έχουμε χάσει τη «μπάλα» και δεν ξέρουμε τι είναι τι στην Ελληνική γλώσσα, με την οποία δεν φαίνεται να έχει καλές σχέσεις ο συντάκτης του κειμένου, που «θυμήθηκε» το θέμα αυτό μερικούς μήνες μετά και με την ευκαιρία άσχετης αντιδικίας του συνδυασμού του με το Δήμαρχο;

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνουμε όλο αυτό τον αυθαίρετο συλλογισμό και τον τόσο άκαιρο συσχετισμό δύο ανόμοιων περιπτώσεων. Συγχωρούμε την έντονη αμετροέπεια και το γεγονός ότι εμπλέκονται εντελώς ανόμοια γεγονότα ή καταγγελίες με μία προφανώς σατιρική στήλη εξ αιτίας των εντάσεων της περιόδου αυτής, δεν συγχωρούμε όμως και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να εικάζει όσα δημιουργεί η φαντασία του και να επιτίθεται απρεπώς. Αναμένουμε την επιβεβαίωση ή μη της αναφοράς του στο συγκεκριμένο «Τριβολικό» κείμενο, οπότε θα το αναδημοσιεύσουμε για να κρίνουν όσοι διαβάζουν τα παραπάνω περί ποίας «θεσμικής συκοφαντίας» πρόκειται.

Ε. Καλλίγερος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 + thirteen =