prasonisi

Όπως μετέδωσε ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός ΤΣΙΡΙΓΟ FM χθες Πέμπτη στις 11.00μμ σχετικά με το ναυάγιο στη βραχονησίδα Πρασονήσι, βορειοδυτικά των Αντικυθήρων, πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 100 άτομα βρίσκονται στη στεριά και φαίνεται να έχουν ανάψει φωτιές για να ζεσταθούν.

Ο σταθμός συνεχίζει αναφέροντας ότι  οι 4 σοροί που έχουν περισυλλεγεί, αφορούν τρεις γυναίκες κι έναν άνδρα, και μεταφέρονται στη Νεάπολη Βοιών κι από εκεί στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για τη διενέργεια νεκροψίας.

Δύτες αναζητούν εγκλωβισμένους στον βυθό

Στο σημείο του ναυαγίου αναμένεται να βουτήξουν δύτες του Λιμενικού Σώματος, καθώς υπάρχει πιθανότητα για εγκλωβισμένα άτομα, εντός του βυθισμένου σκάφους. Η μεταφορά των μεταναστών θα γίνει το πρωί της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου, που αναμένεται ο καιρός στην περιοχή να είναι καλός, με πλωτά του Λιμενικού.

Τελευταίες πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι οι αγνοούμενοι είναι πέντε. Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι εθελοντές από τη Νεάπολη συγκεντρώνουν τρόφιμα και ρούχα για τους ναυαγούς και σκάφος του λιμενικού θα τα μεταφέρει στο Πρασονήσι τις πρώτες πρωινές ώρες.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − ten =