Ευχές από τις Εφαρμογές Ξύλου και τον Αντώνη Σαλιαγκόπουλο.

Ειρήνη, Αγάπη, Υγεία

Καλά Χρικστούγεννα,

Ευτυχισμένο το 2024

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! 

Η εταιρεία Εφαρμογές Ξύλου ΙΚΕ – Σαλιαγκόπουλος η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα έχει σταθερή παρουσία και στα Κύθηρα, στον κλάδο της οικοδομικής δραστηριότητας και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και ιδιωτών. Ήδη συμμετέχει σε νέα μεγάλα ιδιωτικά έργα παραθεριστικών κατοικιών.

Το προφίλ της Εταιρείας

Η Εταιρεία Εφαρμογές Ξύλου Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. τα τελευταία 17 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή γερμανικών κουφωμάτων υψηλής ποιότητας και ειδικών απαιτήσεων.

Σε ιδιόκτητο χώρο 4 στρεμμάτων στους Φούρνους Αργολίδας, διατηρεί ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ξύλινων κουφωμάτων που να αντέχουν στο χρόνο και ταυτόχρονα εκφράζουν την αισθητική και τη κομψότητα. Αναλαμβάνει και δημιουργεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μικρά και μεγάλα κατασκευαστικά όνειρα πάντα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των πελατών της.

Και ενώ η παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας είναι σημαντικά μεγάλη, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας σε όλες τις παραγωγικές φάσεις όπως αυτές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό είναι αδιάσπαστο μέρος του επιχειρηματικού σχεδιασμού της επιχείρησης που χρησιμοποιεί πάντα ότι καλύτερο σε πρώτες ύλες (Δρυς, Νιαγκόν, Σίπο, Μεράντι).

Οι βαφές που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικές (υδατοδιαλυτές), οι δε μηχανισμοί είναι siegenia τύπου E-Look, Γερμανικής προέλευσης εξαιρετικά ιδιαίτερης ποιότητας και αντοχής.

Η εταιρεία Εφαρμογές Ξύλου Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. διαθέτει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό όπου μετά την τοποθέτηση μπορεί να δώσει όλες εκείνες τις τεχνικές συμβουλές και λύσεις για την καλή συντήρηση.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας εδώ:

http://efarmogesksilouike.com.gr/

Επικοινωνία με την Εταιρεία

Τηλ. – Fax : 2754023543 Κιν.: 6978876556
E-mail: salia@otenet.gr
Εργοστάσιο: Φούρνοι Αργολίδος
Τεχνικός Υπεύθυνος: Αντώνης Σαλιαγκόπουλος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × one =