Ένα νέο, ατόφιο ταλέντο, με καταγωγή από τα , συστήνεται στα μουσικά δρώμενα. Η κυκλοφορεί το πρώτο της single, με τίτλο «Πιο Κοντά» και προκαλεί αίσθηση με την πολυπραγμοσύνη της. Στην ίδια πιστώνονται, τόσο η και οι στίχοι του τραγουδιού, όσο και η ενορχήστρωσή του. Το όνομά της, μάλιστα, φιγουράρει -από κοινού με την Ελπινίκη Βουτσά Ρετζεποπούλου– στο σενάριο για το βίντεο κλιπ του κομματιού που έχει «ανέβει» στο YouTube από τις 24 Σεπτεμβρίου. Και όλα αυτά, μόλις στα 20 της χρόνια.

Η Εβελίνα, φοιτήτρια γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, συμμετέχει στο χορωδιακό σύνολο Chóres, μια κυψέλη καλλιτεχνικής έκφρασης που δημιουργήθηκε με σκοπό να εκπαιδεύσει τα μέλη του στην μουσική, τον χορό και την υποκριτική και να τους εμφυσήσει αρχές παιδείας και κοινωνικής ενσυναίσθησης. Περισσότερες από 150 γυναίκες, ηλικίας 13 έως 55 ετών, αναβιώνουν παραδοσιακά α με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, παράγοντας σύγχρονη μουσική με αναφορές και μνήμες από το παρελθόν.

Το «Πιο Κοντά», αφηγείται την ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, που αρνείται να παραδεχτεί ότι είναι ανέφικτος, ελπίζοντας πως κάπου, κάποτε στο μέλλον θα βρει την πλήρωσή του. Γιατί η δύναμη της αγάπης, μπορεί μας φέρει «Πιο Κοντά».

Το single κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη , a Universal Music Company.

Μουσική – Ενορχήστρωση:
Στίχοι: Εβελίνα Μεγαλοκονόμου
Σκηνοθεσία – Μοντάζ: Ελπινίκη Βουτσά – Ρεντζεποπούλου
Σενάριο: Ελπινίκη Βουτσά – Ρεντζεποπούλου, Εβελίνα Μεγαλοκονόμου

Πιάνο: Αναστασία Μεγαλοκονόμου
Τρομπέτα: Γιάννης Παναγιώτου
Μπάσο: Γιώργος Μάρκαρης
Κιθάρα: Εβελίνα Μεγαλοκονόμου
Ντράμς-Κρουστά: Χρήστος Τσαρούχας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × two =