Πλούσια δραστηριότητα στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Κυθήρων τις τελευταίες ημέρες, παρά το πρόβλημα υγείας με το πόδι του κι ενώ επισκέφτηκε τον ιατρό ορθοπεδικό Γεώργιο Ελευθέριο Κατσιφαράκη, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μανόλης Στάθης στην τελευταία συνεδρίαση, κατά την οποία ο κ. Χαρχαλάκης απουσίαζε για ακόμη μία φορά. Οι επαφές ήταν πυκνές και όπως ανακοινώθηκε θα συνεχιστούν και μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, στην Αθήνα, είχε τις εξής συναντήσεις:

  1. Με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον οποίο συζήτησε την επικείμενη ένταξη των δράσεων ψηφιοποίησης και Smart Cities του Δήμου μας στο Ταμείο Ανάκαμψης καθώς και την ανάγκη χρηματοδότησης των μικρών νησιωτικών Δήμων για την ψηφιοποίηση των αρχείων των πρώην Κοινοτήτων.
  2. Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο, με τον οποίο συζήτησε την επικείμενη μεταστέγαση του Α/Τ Κυθήρων στο κτίριο του πρώην Επαρχείου, ιδιοκτησίας του Δήμου, το οποίο επισκευάζεται. Η ΕΛΑΣ θα αναλάβει να χρηματοδοτήσει τις απομείνασες εργασίες και διαμορφώσεις (κρατητήρια κ.λπ.), ενώ ζητήθηκε από το Δήμαρχο η ανανέωση του στόλου οχημάτων της Αστυνομίας στα Κύθηρα.
  3. Με τον Προϊστάμενο και τα στελέχη του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων ΠΕ Νήσων, όπου συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη αναφορικά με την πορεία υλοποίησης και δημοπράτησης των έργων του Δήμου Κυθήρων που έχουν ενταχθεί σε εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Οι επαφές του Δημάρχου στην Αθήνα θα συνεχιστούν και θα ενταθούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × two =