Σε εορταστικό κλίμα τελέστηκε η επίσημη δοξολογία για την πρώτη ημέρα του Νέου Έτους 2022 σήμερα Σάββατο στις 11:30 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εσταυρωμένου στη Χώρα Κυθήρων.

Λόγω των μέτρων υγειονομικής προστασίας προσκεκλημένοι ήταν μόνο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δήμου, των Δημοτικών Παρατάξεων, όλων των Τοπικών αρχών και των ΜΜΕ, χωρίς την παρουσία πολιτών.

Η Επίσημη δοξολογία τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ Σεραφείμ.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κυθήρων κ.Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Εμμανουήλ Στάθης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκ μέρους της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας παρέστη το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Πανάρετος και η υπάλληλος Βενάκη Αικατερίνη, ο Στρατιωτικός Διοικητής Κυθήρων Αντιπλοίαρχος (Ε) Π.Ν κ.Εμμανουήλ Αμπλιανίτης, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πυραγός κ.Σπυρίδων Φουντουλάκης και η Υποπλοίαρχος του Λ.Σ κα. Νίκη Γιαννακοπούλου.

Μετά το πέρας της δοξολογίας ως είθισται ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα ¨Δήμαρχος Αρτέμιος Καλλίγερος¨ του Δημαρχείου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Σεραφείμ ο οποίος ευχήθηκε για την ημέρα.

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο ευχετήριο λόγο προς τους συγκεντρωμένους.

Το φλουρί κέρδισε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού “Πρώτα ο άνθρωπος” κ.Πάρης Γεωργιλάς.

Το εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε με τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Σχολιάστε!