thessaloniki-dolofonia-19xronou

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα την Κυριακή, η Αστυνομία γνωστοποίησε αρχικά τη σύλληψη 4 οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ηλικίας από 20 έως 23 ετών και στη συνέχεια ακόμη δύο νεαρών, ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, από τους τέσσερις πρώτους οι τρεις έχουν απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Μαζί με τη σύλληψη του 23χρονου, που εντοπίστηκε πρώτος από τις Αρχές, οι συλλήψεις για την υπόθεση ανέρχονται σε συνολικά εννέα.

Για την υπόθεση αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, ο ένας εκ των οποίων φέρεται να έχει διαφύγει από τη χώρα.

Βρέθηκε κρυμμένο σε πάρκινγκ και το δεύτερο αμάξι
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου, μαύρου αυτοκινήτου, που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να φεύγει από το σημείο της δολοφονίας, παράνομα, από μονόδρομο.

Το δεύτερο αυτό όχημα εντοπίστηκε κρυμμένο σε πάρκινγκ στην ανατολική Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Θεωρείται στοιχείο «κλειδί» για τις έρευνες.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + 14 =