Δημοτικό Συμβούλιο: Ανησυχίες, λίγες απαντήσεις και διαφωνίες στη συνεδρίαση λογοδοσίας

Στις 11 Νοεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η 5η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων. Η συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων ήταν περιορισμένη, με αρκετές απουσίες. Παρά την έλλειψη απαρτίας, η συνεδρίαση συνεχίστηκε, καθώς οι ειδικές συνεδριάσεις λογοδοσίας δεν απαιτούν την παρουσία όλων των μελών.

Η ατζέντα της συνεδρίασης περιλάμβανε ζητήματα όπως η διαχείριση προμήθειας τουριστικών και διαφημιστικών ειδών, τα άγρια κατσίκια που δημιουργούν προβλήματα στις καλλιέργειες, η καθυστέρηση παράδοσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και ζητήματα οδοποιίας.

Κύρια θέματα:

  1. Προμήθεια τουριστικών ειδών: Αξίας 37.000 ευρώ, τα προϊόντα παραμένουν αδιάθετα. Συζητήθηκαν εκποίηση ή χρήση τους για δωρεές, με την αντιπολίτευση να καταγγέλλει κακή διαχείριση.
  2. Άγρια κατσίκια: Οι ζημιές στις καλλιέργειες αυξάνονται, ενώ οι λύσεις καθυστερούν λόγω γραφειοκρατικών και νομικών εμποδίων.
  3. Αθλητικές εγκαταστάσεις: Η καθυστέρηση παράδοσης γηπέδων προκαλεί ανησυχίες. Η δημοτική αρχή απέδωσε τις καθυστερήσεις σε προβλήματα υλικών, ενώ η αντιπολίτευση έκανε λόγο για αδράνεια.
  4. Οδοποιία: Έργα παραμένουν σε εκκρεμότητα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, παρά την οικονομική συμμετοχή κατοίκων.

Η συνεδρίαση ανέδειξε σοβαρά ζητήματα διαχείρισης και προτεραιοτήτων, με τους πολίτες να εκφράζουν αγανάκτηση για τις καθυστερήσεις και την έλλειψη αποτελεσματικών λύσεων.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Αποκάλυψη «σημαντικών» εγγράφων για τα… UFO προαναγγέλλει ο Τραμπ

«Βρήκαμε πολλά, πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα, οφείλω να πω, και...

Όλοι Μαζί: Τι εγκαθίσταται δίπλα στα σπίτια μας; Ερωτήματα για τα αντλιοστάσια

Στο μικροσκόπιο της δημοτικής παράταξης «Όλοι Μαζί, Κύθηρα -...

Δέκα χρόνια κλείνει το Hania.News του «δικού μας» Γιώργου Γεωργακάκη

Η σημερινή ημέρα (18 Απριλίου 2026) αποτελεί ένα σπουδαίο...

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τις τετραετείς άγονες γραμμές στην ακτοπλοϊα

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται ο διαγωνισμός για τις τετραετείς...

Η Τεχεράνη κλείνει εκ νέου τα Στενά του Ορμούζ ως απάντηση στον αμερικανικό αποκλεισμό

Το Ιράν ανακοίνωσε σήμερα πως επαναφέρει «τον αυστηρό έλεγχο»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img