elliniki-epanastasi

Ο Δήμος Κυθήρων ανακοίνωσε το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η οποία, φέτος, συμπίπτει με την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.

Οι φετινές εκδηλώσεις είναι προσαρμοσμένες στην υγειονομική κρίση της πανδημίας του κορονοϊού, και έχουν προβλεφθεί όλα τα μέτρα που απορρέουν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης του ιού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, προσαρμόζεται στα ειδικά περιοριστικά μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

1. Γενικός Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων κτηρίων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών και οικιών από 8ης πρωινής ώρας της 23ης μέχρι και της δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2021.
2. Φωταγώγηση όλων των δημοσίων κτηρίων, Δημοτικών Διαμερισμάτων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2021.
3. Πανηγυρική Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων την Πέμπτη 25η Μαρτίου 2021 ώρα 11:00 π.μ. Οι τοπικές αρχές θα εκπροσωπηθούν από το Δήμαρχο και τον Στρατιωτικό Διοικητή Κυθήρων.
4. Εκφώνηση Πανηγυρικού Λόγου από το Δήμαρχο Κυθήρων εντός του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού.
5. Επιμνημόσυνος δέηση στην Πλατεία Στάη Χώρας Κυθήρων, την Πέμπτη 25η Μαρτίου 2021 ώρα 11:40 π.μ.
6. Κατάθεση Στεφάνων από:
• Δήμαρχο Κυθήρων κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη
• Διοικητή Ναυτικού Παρατηρητηρίου Κυθήρων, Πλωτάρχη κ. Εμμ. Αμπλιανίτη ΠΝ
6. Ενός λεπτού σιγή.
7. Ανάκρουσις Εθνικού Ύμνου – Πέρας εκδηλώσεων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΘ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

12 + thirteen =