ilektrika-podilata

Πρόσκληση για υποβολή πρότασης για την υλοποίηση έργων μεταξύ Δήμων, στα οποία περιλαμβάνεται η προμήθεια «κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων πόλης», απηύθυνε στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) ο Δήμος Κυθήρων, ύστερα από συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Μέσω της πρόσκλησης, δύνανται να χρηματοδοτηθούν για του δήμους:

  • Προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδήλατων πόλης, κατάλληλης σχεδίασης για κοινόχρηστα συστήματα χρήσης σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού της Χώρας.
  • Δημιουργία δικτύου κοινόχρηστων θέσεων κλειδώματος & φόρτισης ποδηλάτου, με δυνατότητα αυτόματης φόρτισης του ποδηλάτου όσο είναι κλειδωμένο.
  • Ολοκληρωμένη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών πεδίου (φορτιστών ηλεκτρικών ποδηλάτων και σταθμών μίσθωσης ποδηλάτων).
  • Ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές) για τις υπηρεσίες Μικροκινητικότητας.
  • Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών και δεδομένων Μικροκινητικότητας με τον κατάλληλο software και hardware εξοπλισμό.
  • Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, που αφορούν σε προωθητικές ενέργειες για το συνολικό Πρόγραμμα «Μικροκινητικότητας» και για το σύνολο των συμμετεχόντων Δήμων.
  • Υπηρεσίες Συμβούλου Παρακολούθησης προς τους συμμετέχοντες ΟΤΑ μέγιστου π/υ έως 8.000 ευρώ.
  • Έργα σύνδεσης με δίκτυα ΟΚΩ, εφόσον απαιτείται.

Στα πλαίσια αυτής της πρόσκλησης, ο Δήμος έχει την δυνατότητα να συνάψει Σύμφωνο Συνεργασίας με το ΚΑΠΕ για την υποβολή πρότασης που θα περιλαμβάνει δύο υποέργα με τίτλο «Ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στο Δήμο Κυθήρων» και «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Παρακολούθησης των δράσεων Μικροκινητικότητας του Δήμου Κυθήρων».

Το υποέργο με τίτλο «Ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στο Δήμο Κυθήρων» ανέρχεται στα 247.816,48€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και θα έχει ως αντικείμενο την προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου
συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων για τον Δήμο. Θα δίνει, δε, στους
πολίτες την ευχέρεια να παραλάβουν και να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για όσο χρόνο επιθυμούν, επιστρέφοντάς το σε κάποιο από τα σημεία στάθμευσης τα οποία θα είναι εγκατεστημένα σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου.

Το υποέργο με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Παρακολούθησης των δράσεων Μικροκινητικότητας του Δήμου Κυθήρων», ανέρχεται στα 8.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και θα έχει ως αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής για την υλοποίηση του υποέργου «Ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στο Δήμο Κυθήρων».

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ενέκρινε την πρόταση-πρόσκληση και εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο για την υπογραφή της ως άνω Συμφωνίας Συνεργασίας με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας, την υπογραφή οποιουδήποτε εγγράφου καθώς και την πραγματοποίηση οποιασδήποτε άλλης ενέργειας απαιτηθεί στο πλαίσιο υποβολής της ανωτέρω πρότασης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 + 3 =