Δήμος Αθηναίων: Αποζημίωση στους ιδιοκτήτες οχημάτων που είχαν ζημιές από πτώσεις δέντρων

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να αντιμετωπίζουν κατά προτεραιότητα, τις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν δημότες για οχήματα που υπέστησαν ζημιές από την πτώση δέντρων και κλαδιών.

Προϋπόθεση για την υποβολή των αιτήσεων είναι τα οχήματα να βρίσκονταν σταθμευμένα είτε σε κοινόχρηστο χώρο, είτε σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα, Πέμπτη (27/01), να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους προς την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, στη διεύθυνση d.pras.ast.panidas@athens.gr ή να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου του Δήμου (Λιοσίων 22 – 2ος όροφος).

Αμέσως μετά την παραλαβή της αίτησης, η Διεύθυνση Πρασίνου θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Η μάντρα, η κάμερα, και το αδιαχώρητο της υποκρισίας

Ι. Η εσωτερική θεολογία του ΜαρτυρίουΑς ξεκινήσουμε με μια...

Συνέδριο «Ελαιοκομικός Τομέας: Προβλήματα και Προοπτικές»

Η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε) ανακοινώνει τη συνδιοργάνωση...

Αποκάλυψη του πρώτου τουρκικού διηπειρωτικού πυραύλου «Yildirimhan» με βεληνεκές 6.000 χιλιομέτρων

Στη νέα εποχή των στρατιωτικών της δυνατοτήτων εισέρχεται η...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img