kakokairia
Φωτογραφία Αρχείου

Για φαινόμενο που κρατά εδώ και 30 χρόνια, έκανε λόγο σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το OPEN, ο δήμαρχος Σκοπέλου, Σταμάτης Περίσσης. «Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που χιονίζει, να σπάζουν κλαδιά δέντρων και να πέφτουν πάνω στις γραμμές (σ.σ. ηλεκτροδότησης) και αυτά τα δέντρα να βρίσκονται ακόμα εκεί», διαμαρτυρήθηκε ο κύριος Περίσσης, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος”, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, ότι το νησί είναι δίχως ρεύμα από το απόγευμα της Κυριακής, 14/02, και θα παραμείνει στο σκοτάδι μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, 15/02, σύμφωνα με την πληροφόρησή του.

«Αυτή η γραμμή πρέπει να καθαριστεί (σ.σ. από τα δέντρα), γιατί, κάθε φορά που έχει αέρα ή χιονίζει, πέφτουν τα δέντρα πάνω της, με αποτέλεσμα 3 νησιά (σ.σ. Σκόπελος, Σκιάθος, Αλόννησος) να μένουν χωρίς ηλεκτροδότηση». Έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι του σταθμού, άκουσαν στην συνέχεια τον κύριο Περίσση, να απαντάει στην ερώτησή τους, «γιατί δεν έχει γίνει γίνει αυτό μέχρι σήμερα (σ.σ. να καθαριστεί η γραμμή από τα δέντρα), λέγοντας πως για τους αρμόδιους θεωρείται «μεγάλο έργο»!

Οι αρμόδιοι καλούνται λοιπόν να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα που είναι πολύ μεγάλο, ανεξαρτήτως αν θεωρούν και το έργο επίλυσής του επίσης μεγάλο. Επειδή, είναι απαράδεκτο 3 νησιά να μένουν χωρίς ρεύμα, με ελλείψεις σε βασικά αγαθά και στο νερό ακόμα, κάθε φορά που φυσάει ή πέφτει λίγο χιόνι παραπάνω.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − twelve =