dimto

«Διαγωνισμό φάρσα», που στόχο είχε τη χειραγώγηση των ΜΜΕ, χαρακτήρισε τον νόμο Παππά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια. «Το φως είναι αυτό που χρειάζεται» να υπάρξει στην υπόθεση, είπε ο βουλευτής λέγοντας ότι «όποιος δεν επιθυμεί το φως, θέλει το σκοτάδι». Υποστήριξε πως οι υποθέσεις «Καλογρίτσα» και «Παπαγγελόπουλου» είναι δύο υποθέσεις που τέμνονται.

Ξεκαθάρισε πως η ΝΔ «δεν θα παίζει παιχνίδια σε βάρος αντίπαλων της» και αυτό, όπως σημείωσε, φάνηκε ότι στην άλλη δικογραφία, η οποία έχει στην Βουλή για πρώην υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Folli Follie, κρίναμε ότι τα στοιχεία δεν επαρκούν για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Η απόφαση για την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά, είπε ο βουλευτής της ΝΔ «δεν ήταν εύκολη γιατί στο DNA της ΝΔ δεν έχουμε τον ρεβανσισμό» όπως και εμείς δεν έχουμε στην ιδεολογία μας απόψεις για «πογκρόμ και διώξεις», Όμως, τόνισε, «δεν διακατεχόμαστε και από στρουθοκαμηλισμό». Αναρωτήθηκε γιατί θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παππάς να αφήσουν να «πλανιέται μια τέτοια σκιά από πάνω του;» και δεν θέλετε «να καθαρίσει το όνομά του με την βούλα της προανακριτικής».

Υπενθύμισε πως ο Χρήστος Καλογρίτσας που σήμερα καταγγέλλει όλα αυτά, δεν είναι ένας άνθρωπος που έλεγε κανείς πως ανήκει στη ΝΔ, αλλά ήταν εκείνος «που χειροκροτούσε από κάτω στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σας, ο εκδότης παλαιότερα της εφημερίδας « Πρώτη» και της εταιρείας «Τοξότης». Εμείς, είπε, διακατεχόμαστε από «μετριοπάθεια, εμείς θέλουμε να φανεί η αλήθεια. Εμείς δεν πάμε με κουκουλοφόρους, άλλα με βάση τους ανθρώπους που μπαινόβγαιναν στο γραφείο του κ. Καλογρίτσα για ν δούμε τι συζητούσαν». Και κατέληξε πως δεν μπορεί να μην «αποκωδικοποιήσουμε τις ορολογίες “White House” και ΄΄Μαγαζί΄΄….»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × two =