Healthy Diet Awards_pic1

Η Astarti Co. απέσπασε το Χρυσό Βραβείο για το Βιολογικό Κρίθινο Παξιμάδι ολικής άλεσης, στην κατηγορία «αρτοποιήματα» στον διαγωνισμό Healthy Diet Awards 22.

Η Astarti Co. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες και φίλους από την Family Farms IKE και τους συντελεστές από τον φούρνο των Καρβουνάδων, ειδικότερα δε τον Μηνά Κασιμάτη, για την συνεργασία και την συνέπεια του. Το βραβείο αυτό ανήκει και σε όλους αυτούς!

Healthy Diet Awards 22: Ο θεσμός που αναδεικνύει την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 3η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκε και αναδείχθηκε η αριστεία και η καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων που αφορούσαν εταιρείες που διαθέτουν τρόφιμα και ποτά ή παρέχουν υπηρεσίες, οι οποίες εξυπηρετούν ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές..

Συνολικά, διακρίθηκαν 28 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Πιο συγκεκριμένα, βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: ΘΕΟΝΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ, Alfa Αθανάσιος Κουκουτάρης, Astarti Co & Family Farms IKE, AQUA Carpatica, Barilla Hellas, Condito The Green Line, ETHEA FOODS, EURICOM HELLAS A.E., i Cook to Heal, Κ22 Global Traders | Nutri Valley, Naturals, Local Green, Neaters, NIKOLOPOULOU – Veganact, RITOS FOOD AE, V Roubis, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΕΣ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, Αγρόκτημα Αραμπατζή Βιολογικών Προϊόντων, Γευσήνους | thrέpsis by Gefsinus, ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., Ιωάννης Χιονίδης | Stelvia Hellas, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ, ΟΛΥΜΠΟΣ – Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε., ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, ΡΟΔΟΠΗ – Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε και ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Healthy Diet Awards_pic2

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen − 2 =