Χωρίς την Λίντα Μπλερ ο νέος «Εξορκιστής»

Η Λίντα Μπλερ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην επερχόμενη κινηματογραφική τριλογία που ετοιμάζεται και η οποία θα βασίζεται στον «Εξορκιστή».

Αν και η Έλεν Μπέρστιν θα επαναλάβει το ρόλο της ως Κρις ΜακΝιλ στο νέο franchise, η κινηματογραφική της κόρη Μπλερ έγραψε στο Twitter: «Σε όλους τους θαυμαστές μου που ρωτούν για τη συμμετοχή μου στην επανεκκίνηση του “Εξορκιστή”, από την πλευρά μου δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση σχετικά με τη συμμετοχή ή την επανεμφάνιση του ρόλου μου».

«Εύχομαι σε όλους όσοι συμμετάσχουν το καλύτερο και εκτιμώ την αφοσίωση και το πάθος που έχουν οι θαυμαστές για τον “Εξορκιστή” και τον ρόλο μου», συμπλήρωσε.

Στην κλασική ταινία τρόμου, που έκανε πρεμιέρα το 1973, η Μπλερ έπαιξε ένα νεαρό κορίτσι το οποίο κατέλαβε ένας δαίμονας. Ο «Εξορκιστής» υπήρξε η πρώτη ταινία τρόμου η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Λιμένας Διακοφτίου: Ένα σχέδιο 124 χρόνια μπροστά από την εποχή του

Ένα εξαιρετικά σπάνιο και πολύτιμο ιστορικό τεκμήριο έρχεται στο...

Τριφύλλειο Ίδρυμα: Βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Κυθήρων

Σε μια σεμνή και γεμάτη συμβολισμούς τελετή, το Τριφύλλειο...

Η άνοιξη στα Κύθηρα έχει το χρώμα της ορχιδέας

Η άνοιξη στα Κύθηρα δεν είναι απλώς μια εποχή...

«Βόηθα, Χριστέ, την Ορφανή». Η ηρωική Άνοιξη του γυναικείου προλεταριάτου

Αν θέλουμε να δούμε την Ιστορία όχι σαν μια...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img