Ετήσια αύξηση κατά 30,86% κατέγραψε ο αριθμός των νέων φορέων της αγοράς στους 310.200 το 2020, συμπεριλαμβανομένων και 149.000 νέων επιχειρήσεων, με ετήσια αύξηση113,71% στο νησί Χαϊνάν που βρίσκεται στα νότια της Κίνας, σύμφωνα στοιχεία.

Η αύξηση αυτή, καταγράφηκε ιδίως μετά τη δημοσιοποίηση ενός επιτελικού σχεδίου για το λιμάνι ελεύθερου εμπορίου στο νησί. Ποσοστό μεγαλύτερο του 73% των νέων φορέων επιχειρηματικής δραστηριότητας της αγοράς ανήκουν στους τομείς του εμπορίου χονδρικών και λιανικών πωλήσεων, της μετάδοσης πληροφοριών και προγραμμάτων, των υπηρεσιών παραγωγής λογισμικού και τεχνολογίας της πληροφορικής, αλλά και της χρηματοδοτικής μίσθωσης και της προσφοράς επιχειρηματικών υπηρεσιών.

Κατά τα τελευταία χρόνια, η Χαϊνάν υλοποιεί μία σειρά από μέτρα για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της.

Την 1η Ιουνίου 2020, δημοσιοποιήθηκε ένα σχέδιο για τη μετεξέλιξή της σε ένα λιμάνι ελεύθερου εμπορίου υψηλού επιπέδου, ενθαρρύνοντας περισσότερους Κινέζους, αλλά και ξένους επενδυτές να δραστηριοποιηθούν στη Χαϊνάν.

Περισσότεροι από 230.000 νέοι φορείς τις αγοράς καταγράφηκαν μεταξύ του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου, αντιστοιχώντας στα τρία τέταρτα της ετήσιας αύξησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven − 6 =