Ο ετήσιος εορτασμός του περιεχομένου του Disney+, γνωστός ως Disney+ Day, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, οπότε και θα γίνει η πρεμιέρα του νέου περιεχομένου από τα αγαπημένα franchise της υπηρεσίας streaming.

Την ίδια ημέρα, μαζί με το ντεμπούτο του νέου περιεχομένου, μια ολοκαίνουργια σειρά βασισμένη στη δημοφιλή σειρά ταινιών Cars της Pixar θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία streaming. Η Disney δημοσίευσε μια νέα αφίσα για την επερχόμενη σειρά, Cars on the Road, στην οποία παρουσιάζονται τόσο νέοι όσο και γνώριμοι χαρακτήρες.

Στην ολοκαίνουργια αφίσα οι πρωταγωνιστές της σειράς Lightning McQueen (Owen Wilson) και Mater (Larry the Cable Guy) στέκονται μπροστά και στο κέντρο της αφίσας, περιτριγυρισμένοι από πολλούς από τους πολύχρωμους και μοναδικούς χαρακτήρες που θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια της σειράς. Σε αυτούς περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μια ομάδα φορτηγών Mac, ένα περονοφόρο που έχει μετατραπεί σε αυτοκίνητο κλόουν και ένα μηχανικό τέρας που μοιάζει με τον T-Rex και στέκεται μπροστά από ένα ηφαίστειο.

Αυτή η αφίσα προϊδεάζει ότι ο McQueen και ο Mater θα συναντήσουν την πιο ζωντανή και ποικίλη ομάδα αυτοκινήτων και χαρακτήρων στη σειρά και πιθανότατα θα βρεθούν και στο πιο παράξενο ταξίδι που έχει δει ποτέ το franchise.

Η επερχόμενη σειρά, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2020, θα ακολουθήσει τον Lightning McQueen και τον Mater σε ένα ταξίδι στο οποίο θα διασχίσουν τη χώρα ανατολικά του σπιτιού τους, του Radiator Springs, καθώς το ζευγάρι θα ξεκινήσει για να συναντήσει την αδελφή του Mater. Στην πορεία, θα βρεθούν σε πολλά διαφορετικά σκηνικά και θα συναντήσουν εξίσου πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, μερικοί από τους οποίους πειράζονται στην αφίσα. «Η σειρά είναι μια περιπλάνηση σε όλη τη χώρα με τον Lightning McQueen και τον Mater», λέει ο σκηνοθέτης Steve Purcell. «Όπως κάθε πραγματικό roadtrip, κάθε μέρα είναι μια νέα μίνι περιπέτεια με απρόσμενες ανατροπές». Η σειρά θα αποτελείται συνολικά από εννέα επεισόδια.

Παραγωγός της σειράς Cars on the Road είναι ο Marc Sondheimer, ενώ ο Pete Docter είναι εκτελεστικός παραγωγός. Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων της σειράς έχουν αναλάβει οι προαναφερθέντες Purcell (επεισόδια 1, 2, 8), Bobby Podesta (επεισόδια 5, 6, 9) και Brian Fee (επεισόδια 3, 4, 7). Ο συνθέτης Jake Monaco θα δημιουργήσει τη μουσική επένδυση για την επερχόμενη σειρά. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο επιπλέον καστ που θα πλαισιώσει τον Wilson και τον Larry the Cable Guy, αν και επιπλέον φωνητικά ταλέντα θα αποκαλυφθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Το Pixar Animation Studio θα αναλάβει τα κινούμενα σχέδια της σειράς.

Η σειρά «Cars on the Road» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × four =