Σήμερα, ο Basile ανακαλεί στην μνήμη τις διατροφικές επιλογές που περιλάμβανε το μενού της ελληνικής οικογένειας στην Αμερική. Τις εξής τρεις: φακές, φασόλια και χόρτα. Εξηγεί γιατί οι φακές ενεργοποιούσαν στα μικρά αλητάκια της οικογένειας σεξουαλικά αντανακλαστικά και το θανατηφόρο σύστημα εξαερισμού που διέθετε η γιαγιά, λόγω της ακατάπαυστης κατανάλωσης φασολιών.

Ο Basile μιλάει με πολλή αγάπη και νοσταλγία για γεύσεις και θύμησες, που είναι κοινές σε όλους εμάς τους Έλληνες. Σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν έχουμε μεγαλώσει.

Ο Basile είναι ομογενής stand up comedian, ηθοποιός, voice actor, παραγωγός και πρωταγωνιστής του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου “Basile”. Έχει στο ενεργητικό του, πάνω από 100 εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, με συμμετοχές σε Showtime, HBO, Comedy Central, Tonight Show on NBC κ.α.

Είναι επίσης γνωστός για την δουλειά του σε πολλές παραγωγές anime καθώς και σε καρτούν. Πρόσφατα ήταν υποψήφιος για EMMY για την συμμετοχή του στο επεισόδιο της σειράς του  ESPN “30 for 30”, “The Legend of Jimmy The Greek”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − six =