ektakta-epidomata

Ο πρωθυπουργός Anthony Albanese είπε πως τα επιδόματα άδειας για την COVID-19 προς τα άτομα που υποχρεώνονται σε απομόνωση θα συνεχίσουν με τα τωρινά ποσά πέρα από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως είπε, τα έκτακτα επιδόματα θα παραμείνουν διαθέσιμα για όσο παραμείνει σε ισχύ η υποχρεωτική περίοδος απομόνωσης στις πολιτείες και τις επικράτειες.

«Ενώ η κυβέρνηση απαιτεί υποχρεωτική απομόνωση, η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να παρέχει υποστήριξη», είπε ο κ. Albanese μετά την συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου.

«Προφανώς διατηρούμε την άποψη πως αν οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, είτε από την COVID είτε από άλλα προβλήματα υγείας, τότε δεν θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εργασίας τους και αυτό είναι σημαντικό».

Τα επιδόματα άδειας έχουν κοστίσει στους φορολογούμενους πάνω από $2,2 δις από την αρχή της πανδημίας.

Η υγειονομική υπηρεσία της Νέας Νότιας Ουαλίας δήλωσε πως τα δημόσια νοσοκομεία παρείχαν φροντίδα υψηλού επιπέδου στο τρίμηνο του Ιουνίου παρά την πρόσφατη αύξηση στα κρούσματα παραλλαγής Όμικρον και την πρόωρη έναρξη της εποχής των χειμερινών ιώσεων.

Όπως είπε η πλειονότητα των ασθενών στις μονάδες έκτακτων περιστατικών (62,8 τοις εκατό) έλαβαν άμεσα την θεραπεία τους, ενώ πάνω από επτά στους δέκα ασθενείς (72,5 τοις εκατό) μεταφέρθηκαν από το ασθενοφόρο στο προσωπικό των νοσοκομείων στις εντατικές μονάδες εντός του ορόσημου των 30 λεπτών.

“Σχεδόν όλες οι επείγουσες προαιρετικές χειρουργικές επεμβάσεις (98,2 τοις εκατό) πραγματοποιήθηκαν στην ώρα τους”.

Οι πελάτες της Bupa μπορούν να περιμένουν απολαβές που φτάνουν έως και τα $340 μέσα στον επόμενο μήνα.

Η εταιρεία επιστρέφει χρήματα ως μέρος της πολιτικής αποταμιεύσεων πανδημίας.

Οι εταιρείες ασφάλισης υγείας αναμένεται να αυξήσουν τα ασφάλιστρά τους από 1 Σεπτεμβρίου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 4 =