water, elbe, port

Πλησιάζουμε τα μέσα του Φλεβάρη… και ο χρόνος τρέχει με απίθανη ταχύτητα. Υπάρχει γύρω μας μια τεράστια πύκνωση γεγονότων με πρώτο βεβαίως αυτό της Πανδημίας που είναι σίγουρο ότι θα αφήσει πίσω του ανεξίτηλα τα σημάδια του πάνω στις ζωές όλων μας και σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπου δοκιμάζεται η ανθρώπινη αντοχή και διακινδυνεύουν πολλά από αυτά που με τόσες δυσκολίες έχουμε πετύχει, είναι απαραίτητο να αθροίζουμε τις δυνάμεις μας και ενωμένοι να προχωράμε μπροστά με δυναμικότητα και ευελιξία ώστε να ξεπερνάμε πιο εύκολα τις δυσκολίες ..όσο αυτό είναι δυνατό!

Για να έχουμε μια επιτυχημένη θερινή σεζόν στο χώρο του τουρισμού, πρέπει όλοι οι παράγοντες που συνεπηρεάζουν το θέμα να βρίσκονται σε αρμονική συνεργασία, με καθαρούς όρους και συγκλίνοντα προγράμματα. Θα είναι δύσκολο και το φετινό καλοκαίρι, μην αμφιβάλλετε καθόλου και οι καλύτερες προβλέψεις μιλάνε για στόχους στο 40 περίπου τοις εκατό των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2019.

Το τελευταίο που θα θέλαμε θα ήταν να μας προστίθενται καινούργια προβλήματα! Δεν σας κρύβω ότι οι παλινωδίες του AQUA  JEWEL σχετικά με το πoιο λιμάνι θα προσεγγίζει μόνο αισιόδοξο δεν με κάνουν. Εντελώς ξαφνικά και με καιρό κάθε άλλο παρά προβληματικό, όπως την προηγούμενη Κυριακή 31.01.21 το καράβι προσέγγισε με απόφαση της τελευταία στιγμής την Αγία Πελαγία. Αυτό είναι κάτι πού τα τελευταία χρόνια συνέβαινε πολύ σπάνια και με πολύ κακές συνθήκες και σε ειδικές περιπτώσεις. Τώρα με καλύτερα και πιο σύγχρονα πλοία κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχε αποκλειστεί! Δυστυχώς όμως συνεχίζεται όλο και συχνότερα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνση κατοίκων, επισκεπτών και επαγγελματιών των νησιών μας.

Επειδή η συνέχιση του φαινομένου θα ήταν μια καταστροφική εξέλιξη για όλους μας είναι πλέον καιρός να αντιδράσουμε έγκαιρα και αποφασιστικά!

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen − 6 =